1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

ANASENSYL LS 9322

Metatags: Anasensyl LS 9322; anasensyl; ls 9322; BASF; mannitol; manitol; ammonium glycyrrhizate; amonyum glycyrrhizate; ammoniumglycyrrhizate; amonyumglycyrrhizate; caffeine; kafein; kaffein; zinc gluconate aesculus; zincgluconateaesculus; hippocastanum; at kestanesi; horse chestnut

 

Kozmetik alanında kullanılan bir kimyasaldır. İçeriğindeki biyobotanik kompleksler sayesinde, ciltteki günlük stresin etkilerini ve kızarıklıkları ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

 

Mannitol, Ammonium glycyrrhizate, caffeine, çinko glukonat aesculus ve hippocastanum ekstraktı harmanıdır. Tıraştan öncesi ve sonrası, günlük bakım ve hassas ciltler için kullanılır. Kızarıklık ve kaşıntı önleyici gibi davranır. İltihap giderici ve koruyucu özelliklere sahiptir.

 


Blend of Mannitol, Ammonium Glycyrrhizate, Caffeine, Zinc Gluconate Aesculus and Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract. Used in care products before and after shaving, daily care and sensitive skin ranges. Acts as an anti-redness and anti-stinging agent. Possesses anti-inflammatory and protective properties.

Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.