1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

HEXAMOLL DINCH

Hexamoll DINCH, berrak, renksiz plastisiye görünümlü bir kimyasaldır. Medikal ürünlerde, oyuncaklarda ve yiyecek paketleme ünitelerinde kullanılır. 
 


Hexamoll DINCH, PVC ve diğer polar polimerler için çok yönlü bir ftalat olmayan plastifiyan olup, özellikle yakın insan teması gerektiren uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Hexamoll DINCH, plastik üretiminde, onları yumuşak ve esnek hale getirmek için ve kişisel bakım ürünlerinde plastifiyan olarak kullanılmaktadır.

Hexamoll DINCH, sabunlar, güneş losyonları, yumuşak plastik oyuncaklar, plastik şişeler, yağmurluklar, ayakkabılar ve gıda ambalajları gibi yaygın olarak kullanılan ürünlerde bulunabilir.


Hexamoll DINCH, mükemmel bir toksikolojik profil ve düşük migrasyon oranı ile birlikte gelen benzersiz performansa sahip bir plastikleştiricidir.

Hexamoll DINCH plastifiyan uygulamaları arasında Tıbbi cihazlar, oyuncaklar, gıda ambalajları, döşeme, duvar kaplaması, spor ve eğlence ürünleri yer alır.

Hexamoll DINCH birincil plastikleştiricidir, yani geniş bir konsantrasyon aralığında PVC ile uyumludur.

Hexamoll DINCH, birçok farklı uygulamada kullanılabileceği anlamına gelen "genel amaçlı plastikleştirici" olarak uygundur.
 
Hexamoll DINCH, neredeyse hiç fark edilmeyen bir kokuya sahip, berrak, renksiz bir sıvıdır ve işleme sırasında çok az renk değişikliği gösterir.



Kimyasal yapısı: 1,2-Sikloheksan dikarboksilik asit, diisononil ester

CAS Numarası: 166412-78-8


Kimyasal yapısı: 1,2-Sikloheksan dikarboksilik asit, diisononil ester

Di(isononil)sikloheksan-1,2-dikarboksilat (DINCH) berrak, renksiz, sıvı, yüksek moleküler ağırlıklı bir plastifiyandır.
Büyük ölçüde di-(2-etilheksil) ftalat (DEHP) ve di-isononil ftalat'a bir alternatif olarak, polivinil klorür plastiklerinde (PVC) ve oyuncaklar, tıbbi cihazlar ve gıda ambalajları dahil olmak üzere insanlarla temas eden ürünlerde kullanılmak üzere geliştirilmiştir. (DiNP) (Crespo ve diğerleri, 2007; EFSA, 2006).
DINCH ayrıca kozmetik ürünler, ayakkabılar, egzersiz minderleri ve minderleri, tekstil kaplamaları, baskı mürekkepleri ile yer ve duvar kaplamalarının üretiminde de kullanılmaktadır.


Hexamoll DINCH'in kimyasal adı Diisononyl 1,2-cyclohexanedicarboxylic acid diisononyl ester'dir ve ftalat içermeyen bir plastifiyan/plastikleştiricidir.


Ftalatların artan düzenlemesi nedeniyle Hexamoll DINCH, 2002'den beri plastifiyan olarak, özellikle oyuncaklarda ve tıbbi ekipmanlarda bir DEHP (di (2-etilheksil) ftalat) ikamesi olarak kullanılmaktadır.
Benzer yapısı nedeniyle (ftalatların aromatik halkası bir sikloheksan halkası ile değiştirilir) benzer fiziksel özelliklere sahiptir ancak çok daha düşük toksisite gösterir.

Ftalat türlerine olan yüksek talep, DINCH kullanımında ve üretiminde güçlü bir artışa yol açmaktadır.



Hexamoll DINCH renksiz, berrak ve pratik olarak susuz bir sıvıdır ve neredeyse hiç fark edilmeyen bir kokusu vardır.
Hexamoll DINCH, olağan organik solventlerde çözünür ve PVC'de yaygın olarak kullanılan tüm monomerik plastifiyanlarla karışabilir ve uyumludur.

Hexamoll DINCH suda neredeyse çözünmez.



Hexamoll DINCH, yakın insan teması olan uygulamalar için özel olarak geliştirilmiş ftalat içermeyen plastifiyandır.


Hexamoll DINCH, oyuncaklar, tıbbi cihazlar, gıda ile temas eden uygulamalar, spor ve eğlence ürünleri, döşeme, duvar kaplama gibi birçok hassas üründe kullanım için yüksek güvenlik ve kalite standartları söz konusu olduğunda plastifiyan olarak ideal çözümdür.


Hexamoll DINCH'nin mükemmel toksikolojik profili ve düşük migrasyon oranı sayesinde, Hexamoll DINCH dünya çapında birçok yetkili ve kurum tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmıştır.

Ayrıca Hexamoll DINCH, sürdürülebilirlik açısından yüksek standartlar belirler.

Hexamoll DINCH, Sustainable Solution Steering metodolojisi kullanılarak değerlendirildi.

Hexamoll DINCH, sağlık ve güvenlik konularını geliştirmede müşterilerin sektörlerinin sürdürülebilirliğine yaptığı katkı nedeniyle “Hızlandırıcı” olarak sınıflandırıldı.

 
Hexamoll DINCH, dünya çapında birçok yetkili makam ve kuruluş tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmıştır.

Hexamoll DINC, düşük viskozite, düşük yoğunluk, soğukta esneklik ve mükemmel bir toksikolojik profil gibi temel özelliklere sahip, ftalat içermeyen bir plastikleştiricidir.


Hexamoll DINCH, Hexamoll DINCH'i plastisollerin (örn. tekstil kaplamaları, duvar kaplamaları, heterojen zemin kaplamaları) yayılması ve ayrıca rotomolding, yani içi boş parçaların imalatı için uygun hale getiren Düşük viskozite gibi iyi dengelenmiş bir dizi özellik sunar.


Hexamoll DINCH, Düşük yoğunluğa sahiptir. Böylece, aynı hacimde son ürün elde etmek için daha az plastikleştiriciye ihtiyaç duyulur.

Mükemmel soğuk esnekliği Hexamoll DINCH'i özellikle dış mekan ve gıda ile temas eden uygulamalar için uygun kılar çünkü soğuk sıcaklıklar önemli bir rol oynayabilir.

Hexamoll DINCH Düşük uçuculuğa sahiptir ve bu, nihai üründeki plastikleştirici içeriğinin sabit kalmasını sağlar ve bu da ömrünü uzatır.


Hexamoll DINCH, PVC ile iyi bir uyumluluk gösterir, bu da Hexamoll DINCH'in PVC içinde kalmasını ve plastikleştirici etkisini ortaya çıkarmasını sağlar.


Hexamoll DINCH, sulu sıvılarla temasta son derece düşük ekstraksiyon oranı ve ayrıca sert PVC ve mühendislik plastikleriyle temasta çok düşük migrasyon oranı gösterir.


Hexamoll DINCH, UV radyasyonu altında çok kararlıdır, bu da onu dış mekan uygulamaları için uygun hale getirir.
Böylece nihai ürün, esneklik ve renk gibi mekanik özelliklerini korur.

Hexamoll DINCH, mekanik basınç altında mükemmel uyumluluğa sahiptir
Nihai ürün mekanik basınca maruz kalsa bile, plastikleştirici Hexamoll DINCH üründe kalır.

Özelliklerine bağlı olarak Hexamoll DINCH, farklı teknolojiler için çok yönlü bir plastikleştiricidir.

Hexamoll DINCH, Ekstrüzyon, Perdahlama, Enjeksiyon kalıplama ve Yayma kaplama gibi tüm PVC işlemlerinde başarıyla kullanılmaktadır.
 
Hexamoll DINCH, yapıştırıcılar ve sızdırmazlık malzemeleri ve baskı mürekkepleri gibi PVC olmayan uygulamalarda başarıyla kullanılmaktadır.


Kan torbaları için di(2-etilheksil) ftalat'a (DEHP) alternatif plastikleştiriciler yıllardır aranmaktadır.

Sikloheksan-1,2-dikarboksilik asit, diisononylester (Hexamoll DINCH), tam kanı korumak için uyumluluk ve etkinlik açısından ön çalışmalarda değerlendirilen bir alternatiftir.

Hexamoll DINCH, oral uygulama yoluyla memeli toksisitesi için kapsamlı bir veri tabanına sahipken, kan torbalarında plastikleştirici Hexamoll DINCH kullanımını desteklemek için intravenöz (IV) uygulamadan kaynaklanan toksisiteyi değerlendirmek için verilere ihtiyaç vardı.





TIBBİ CİHAZLAR İÇİN HEXAMOLL DİNÇ:

Hexamoll DINCH, kan torbaları, maskeler, kateterler, eldivenler ve tıbbi eğitim bebekleri, Yapay Beslenme ve İnfüzyon/IV Tedavi Ekipmanları gibi tıbbi cihazlar için ideal bir plastikleştiricidir.

Yapay Beslenme Ekipmanları
Kan Torbaları
İnfüzyon/ IV Tedaviler
Kateterler
Maskeler
Eldivenler
Tıp Eğitimi Bebekleri

Hexamoll DINCH'in düşük migrasyon özelliği, onu her türlü tıbbi cihaz için son derece uygun bir plastikleştirici yapar: plastikleştiricinin ürüne ve aynı zamanda insan vücuduna geçmesini önlemek için yapay beslenme ürünlerinde ve kan torbalarında gerekli bir özelliktir.
İkincisi, insan vücuduna yerleştirilen kateterler kadar infüzyon/IV tedavi ürünleri için de aynı derecede önemlidir.

Maskeler, eldivenler ve tıp eğitimi oyuncak bebekleri cilde yüksek düzeyde maruz kalır ve ayrıca tükürük ile temas edebilir ve yakın insan teması için uygun olan Hexamoll DINCH gibi bir plastikleştirici gerektirebilir.
Ayrıca, solunum maskeleri kullanılırken inhalasyon yoluyla alım önemlidir.
Schossler ve ark. (2011), Hexamoll DINCH'nin elde edilebilecek maksimum hava konsantrasyonunun < 0,5 µg/m3 olduğunu gösterdi; bu değere yakl. 23°C'de bir emisyon odasında 600 saat.
Bu nedenle, Hexamoll DINCH'nin inhalasyon yoluyla alımı ihmal edilebilir düzeydedir.

Azaltılmış migrasyon (DEHP'ye kıyasla), Hexamoll DINCH'i suni beslenme uygulamaları için mükemmel şekilde uygun hale getirir.
Gıda ile temas eden maddelere ilişkin (AB) 10/2011 sayılı yönetmelikte Hexamoll DINCH listelenmiştir (FCM 775) ve genel migrasyon limiti geçerlidir (yani 60 mg/kg gıda).

Welle ve ark. (2005), DEHP, TEHTM ve ATBC'nin (%4,4 yağ içeriğine sahip beslenme çözeltileri için) aksine, yalnızca Hexamoll DINCH-plastikleştirilmiş besin setlerinin TDI eşiğine (tolere edilebilir günlük alım) uygun olduğunu bulmuşlardır.
Klinik koşullar altında (DEHP'den yaklaşık 10 kat daha düşük) prematüre bebekler için farklı lipid emülsiyonlarına PVC perfüzyon hatlarından Hexamoll DINCH'nin daha az sızması Faessler ve arkadaşları tarafından doğrulandı. (2017).
Kan torbalarında Hexamoll DINCH ile özel bir deneyim vardır, çünkü onaylanmış kuruluşlar tarafından onaylanan birkaç ürün kullanımdadır, örneğin Hollanda ulusal kan bankası Sanquin, 2012'den beri Hexamoll DINCH'ye dayalı pediatrik trombosit torbaları kullanmaktadır.
DEHP (DOP) ile karşılaştırıldığında, Hexamoll DINCH'nin kan ürününe migrasyonu yakl. 10 kat daha düşük ve kırmızı kan hücrelerini DEHP (DOP) kadar iyi stabilize ediyor ve ayrıca trombositleri ve taze donmuş plazmayı depolayabiliyor.
Ayrıca, Hexamoll DINCH üzerinde yapılan kapsamlı toksikolojik araştırma, intravenöz uygulamada da hiçbir yan etki göstermedi.
Hexamoll DINCH, kan ürünü kaplarında DEHP'nin (DOP) yerini alması için 2013 yılında SolVin Ödülü özel ödülüne bile layık görüldü.
"Tıbbi cihazlarda sınıflandırılmış ftalatlara alternatifler" konulu Danimarka değerlendirmesinde (Danimarka Çevre Bakanlığı, DK EPA, Çevre Projesi No. 1557, 2014), Hexamoll DINCH, DEHP'ye en umut verici alternatiflerden biri olarak değerlendirildi.
2015 yılında, İsveç Kimyasallar Ajansı KEMI, 4/15 sayılı Raporunda ("Üreme için zehirli ve endokrin bozucu ftalatlar - İsveç'te aşamalı olarak kullanımdan kaldırma önerileri", bir hükümet görevinden Rapor) Danimarka'nın tıbbi cihazlarla ilgili vardığı sonuca katılıyor. .
Ocak 2018'de Hexamoll DINCH, Avrupa Farmakopesine dahil edildi.
Hexamoll DINCH tabanlı CE işaretli Tıbbi Cihazlar Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika'da mevcuttur.




OYUNCAKLAR VE ÇOCUK EŞYALARI İÇİN HEXAMOLL DİNÇ:

Hexamoll DINCH, üreme ve gelişimsel toksisite seviyeleri sayesinde çocuk ürünleri için mükemmel bir plastikleştiricidir.

Çocuklar her gün oyuncakları ile yakın temas halindedir. Bu nedenle oyuncakların herhangi bir sağlık riski oluşturmaması son derece önemlidir.

Hexamoll DINCH ftalat içermeyen bir plastikleştiricidir ve Avrupa, Amerika ve Çin oyuncak güvenlik standartlarına uygundur.

Hexamoll DINCH, üreme ve gelişimsel toksisitenin yanı sıra tekrarlanan kullanım açısından yoğun bir şekilde test edilmiştir ve herhangi bir yan etki göstermemektedir.

Hexamoll DINCH, güvenlik yönünün yanı sıra, onu oyuncaklar için tercih edilen plastikleştirici yapan teknik özellikler de sunar.
Aşağıda, uygulama alanlarının örneklerini ve Hexamoll DINCH'in güvenli ve dayanıklı bir ürüne nasıl katkıda bulunduğunu bulabilirsiniz.


Şişme Oyuncaklar
Hexamoll DINCH, neredeyse hiç fark edilmeyen bir kokuya sahip berrak, renksiz bir sıvıdır ve yüksek UV direncinin yanı sıra düşük özütlenebilirlik gösterir, özellikle. sulu sıvılar ile.
Bu şekilde, güneş ışığında bile dışarıda bırakılabilen veya küvette veya havuzda kullanılan renkli oyuncaklar için ideal bir plastikleştiricidir.

figürinler
Küçük çocuklar oyuncaklarını ağızlarına alabilirler ve Hexamoll DINCH'in mükemmel toksikolojik profili ebeveynlere oyuncağın güvenli olduğu güvencesini verir.


Bebekler
Hexamoll DINCH, çeşitli üretim prosesleri için çok uygundur: ör. döner kalıplama (ör. oyuncak bebekler ve toplar) veya plastisollerin kaplanması (ör. çocukların çamur pantolonları, trambolinler, şişme şatolar gibi kaplanmış tekstiller).

Toplar
Bazı oyuncakların çok fazla dayanması gerekir: çocuklar onları ezer, tekmeler, kucaklar vs. – ve oyuncak özelliklerini korumalıdır.
Hexamoll DINCH'in mekanik baskı altında da uyumlu olması sayesinde oyuncak olduğu gibi kalır.

Fransız Gıda, Çevre ve İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı (ANSES), Görüşlerinde “üç yaşından küçük çocuklara yönelik plastik oyuncaklar ve çocuk ekipmanları” ile ilgili sonuca varmıştır. (2016), Hexamoll® DINCH'in sağlık riski değerlendirmesiyle ilgili olarak, gerçekçi bir maruz kalma senaryosuna dayanan sonuçların, oyuncakların ağızdan ağıza alınması yoluyla maruz kalan 0 ila 3 yaş arası çocuklar için bir sağlık riski göstermediğini (Talep No 2013-SA-0176 (Talep No 2013-SA-0176) ( ilgili Talep no 2011-SA-0324) 23.08.2016).
Buna göre, İsviçre'nin Zürih Kantonu Resmi Gıda Kontrol Kurumu, "İsviçre pazarındaki PVC oyuncaklarda şu anda bulunan plastikleştiriciler üzerine anket"inde (2017) Hexamoll DINCH'nin yaygın olarak kullanılan alternatif plastikleştiricilerden biri olduğunu tespit etti (McCrombie ve ark. ., J Environ Sci Health A Tox Hazard Subst Environ Eng. 2017 16 Nisan).





GIDA İLE TEMAS EDEN MALZEMELER İÇİN HEXAMOLL DİNÇ:

Hexamoll DINCH, Streç Film, Film Perdeleri, Gıda Ambalajı Baskı Mürekkepleri, Gıda Ambalajı Yapıştırıcıları, Gıda ile Temas Tüpleri ve Hortumları, Gıda ile Temas Kapakları ve Sızdırmazlıkları dahil olmak üzere gıda ile temas eden malzemeler için ideal bir plastikleştiricidir.

Gıdalar taşınırken, etiketlenirken, paketlenirken ve depolanırken birçok PVC ürünü ile yakın temasa geçer.
Bu PVC ürünlerinin gıda koruması ve tat/koku bozulmasını önleme gibi kendi amaçlarını yerine getirirken aynı zamanda güvenli bir malzeme olması ve sağlık açısından herhangi bir risk oluşturmaması son derece önemlidir.
Hexamoll DINCH, ftalat içermeyen bir plastikleştiricidir ve dünya çapında birçok gıdayla temas yönetmeliğine uygundur.
Hexamoll DINCH, üreme ve gelişimsel toksisitenin yanı sıra tekrarlanan kullanım açısından yoğun bir şekilde test edilmiştir ve herhangi bir yan etki göstermemektedir.


Hexamoll DINCH, streç film ve gıda temas tüpleri & hortumlarının üretiminde çok önemli olan kokusuz ve şeffaf ürünler üretmeye olanak sağlayan, zar zor fark edilen bir kokuya sahip, berrak, renksiz bir sıvıdır.
Düşük ekstrakte edilebilirlik, özellikle sulu sıvılarla birlikte kullanılması, gıda ile temas eden kapaklar ve contaların yanı sıra tüpler ve hortumlarda bir avantajdır.

Hexamoll DINCH, paketlenmiş yiyecekler soğutulurken veya soğuk depo girişlerini film perdelerle kaplarken çok önemli olan düşük sıcaklıklarda esnekliğini korur.
Çok düşük geçiş oranı, gıdayı ambalaj/saklama kabında bulunan istenmeyen plastikleştiriciden korumaya yardımcı olur.

Hexamoll DINCH'in düşük uçuculuğu, gıda ambalajı baskı mürekkeplerinin üretiminde tercih edilen bir plastikleştirici yapar.

Ve Hexamoll DINCH'in düşük viskozitesi, gıda ile temas eden kapaklar ve contalar için gıda paketleme yapıştırıcılarının ve plastisollerin üretimine yardımcı olur.


Streç Film
Film Perdeleri
Gıda Ambalaj Baskı Mürekkepleri
Gıda Ambalaj Yapıştırıcıları
Gıda Temas Tüpleri ve Hortumları
Gıda Temas Kapakları ve Contalar






EĞLENCE VE SPOR ÜRÜNLERİ İÇİN Hexamoll DİNÇ:

Özellikle yakın insan teması için geliştirilmiş ftalat içermeyen plastikleştirici olarak Hexamoll DINCH, Satteller, Döşemelik (suni deri), Botlar, Şişme botlar, Spor paspaslar, Boks eldivenleri, Toplar ve rulolar dahil olmak üzere spor ve eğlence ürünleri için ideal bir seçimdir. Spor aleti kulpları ve Balık tutma yemleri.

Hexamoll DINCH, Spor ve Eğlence segmentinde çeşitli uygulamalarda kullanılan bir Plastikleştiricidir ve nihai ürünün yüksek kaliteli ve uzun ömürlü olmasına katkıda bulunmak için belirli özellikler gösterir.

Spor ve eğlence ürünleri yoğun bir şekilde kullanılır ve pek çok dış etkiye maruz kalır: hava durumu, insan etkileşimi ve diğer malzemeler.

Hexamoll DINCH, bir dizi başka bileşenle uyumludur ve nihai ürünü çizilmeye ve solmaya karşı dirençli hale getirir.


Spor ve eğlence ürünleri ciltle yakın temas halindedir ve cilt tahrişine veya hassaslaşmasına neden olmamalıdır ve ter yoluyla PVC'den yoğun şekilde çıkarılmamalıdır.

Olağanüstü toksikolojik profili ve düşük ekstraksiyon oranı sayesinde Hexamoll DINCH bu tür uygulamalar için idealdir.
Bisikletler ve tekneler hem UV radyasyonuna hem de düşük sıcaklıklara maruz kalabilir, ancak Hexamoll DINCH'nin UV direnci (Tinuvin®, Uvinul® veya Chimassorb® gibi ışık stabilizatörleri ile birlikte)1 ve düşük sıcaklık esnekliği sayesinde bu ürünler özelliklerini sabit tutar yüksek hava maruziyeti altında.
Bazen spor ve eğlence ürünlerinin mekanik strese dayanması gerekir ve Hexamoll DINCH oldukça dirençlidir ve bu nedenle bu tür ürünler için uygundur.


uydu
Döşeme (suni deri)
Bot
şişme bot
Spor paspaslar
Boks eldivenleri
toplar ve rulolar
Spor alet kolları
Balık tutma yemleri



DÖŞEME İÇİN Hexamol DİNÇ:

Hexamoll DINCH, düşük uçuculuğu ve UV direnci nedeniyle döşeme uygulamaları için mükemmel bir ftalat içermeyen plastikleştiricidir ve özellikle yakın insan teması için tasarlanmıştır.


İnsanlar zamanlarının büyük bir bölümünü çeşitli zemin kaplamalarına sahip odalarda geçirirler.
Tasarım özellikleri ve teknik özelliklerin (örn. temizlemesi kolay) yanı sıra, sağlık ve sürdürülebilirlik de zemin kaplamasını seçerken önemli hususlardır.

Bu spesifik olarak ne anlama geliyor?
Örneğin: düşük emisyonlar ve sağlık ve çevre üzerinde hiçbir olumsuz etkisi yoktur.
Bu, özellikle PVC döşeme söz konusu olduğunda ilginçtir.
Bu tip döşeme, birçok tasarımda mevcut olduğundan, kullanımı kolay ve çok dayanıklı olduğundan, genellikle özel konutlarda ve kamu binalarında kullanılır.

PVC döşeme plastikleştiriciler içerir ve Hexamoll DINCH bu tür uygulamalar için mükemmel bir seçimdir.

Hexamoll DINCH, üreme ve gelişimsel toksisite ve tekrarlanan kullanım açısından yoğun bir şekilde test edilmiştir ve herhangi bir yan etki göstermemektedir.


Schossler ve ark. (2011)2, bir emisyon odasında Hexamoll DINCH'nin elde edilebilecek maksimum hava konsantrasyonunu test etti.
23°C'de yaklaşık 600 saat sonra kararlı durum konsantrasyonu <0,5 µg/m3; ulaşıldı.
Bu, Hexamoll DINCH'nin olası inhalasyon yoluyla alımını önemsiz hale getirir.
Ayrıca düşük emisyonlar sayesinde, Alman eko etiketi “Blue Angel” taşıyan Hexamoll® DINCH'li zeminler mevcuttur.
Bu etiket, çevre dostu ürün tasarımı için yüksek standartlar belirlemektedir ve son 40 yılda daha sürdürülebilir bir tüketim için güvenilir bir rehber olarak kendini kanıtlamıştır. Burada sertifika hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
 

Hexamoll DINCH, güvenlik yönünün yanı sıra zemin uygulamaları için onu tercih edilen plastikleştirici yapan teknik özellikler de sunar.
Aşağıda, uygun olduğu örnek uygulamaları bulabilirsiniz.


döşeme
Heterojen Döşeme
Homojen Döşeme
Zemin Yapıştırıcıları
Döşeme Süpürgelikleri




Hexamoll DINCH'in Diğer Uygulamaları:

Hexamoll DINCH, Film ve Levha, streç film, kendinden yapışkanlı film, Kaplamalı Kumaş, suni deri, tekstil, branda, Gövde Altı Kaplaması, Duvar Kaplaması, Tel ve Kablo, Profiller, Tüpler ve Hortumlar gibi yakın insan temasına sahip hassas uygulamalar için özellikle uygundur. Kaplamalar, yapıştırıcılar, sızdırmazlık malzemeleri ve mürekkepler.


Bununla birlikte diğer uygulama alanları için de olumlu yönler ve teknik özellikler getirmektedir.
Aşağıda, Hexamoll DINCH'in sizin için uygun olabileceği diğer uygulama alanlarının ayrıntılarını bulabilirsiniz.


Otomotiv
Bina inşaatı
Tüketici

Plastikleştirici Uygulama Segmenti
Film ve Levha (örn. streç film, kendinden yapışkanlı film vb.)
Kaplanmış Kumaş (örn. suni deri, tekstil, branda vb.)
Gövde Altı Kaplaması
Duvar kaplaması
Tel kablo
Profiller, Borular ve Hortumlar
Kaplamalar ve PVC Olmayanlar (örn. yapıştırıcılar, sızdırmazlık malzemeleri, mürekkepler, vb.)



Hexamoll DINCH, hammadde olarak %100 geri dönüştürülmüş malzeme kullanılarak üretilmiştir.

Hexamoll DINCH aromatik olmayan bir yapıya sahiptir ve sürdürülebilirlik konusunda yüksek standartlar belirler.
Hexamoll DINCH, mükemmel toksikolojik profil, düşük viskozite, düşük yoğunluk, mükemmel soğuk esnekliği, düşük uçuculuk, iyi migrasyon ve ekstraksiyon direnci sergiler.

Yakın insan teması olan uygulamalar için geliştirilmiştir.
Ekstrüzyon, kalenderleme, enjeksiyon ve rotasyon kalıplama gibi işlemler için PVC ile uyumludur.
Hexamoll DINCH oyuncaklarda, tıbbi cihazlarda, gıda ambalajlarında, spor ekipmanlarında, duvar kaplamalarında ve yer döşemelerinde kullanıma uygundur.


Eş anlamlı:
Di-isononyl-cyclohexane-1,2-dicarboxylate, 1,2-CYCLOHEXYLDCARBOXYLIC ASID,DIISONONyllester, Diisononyl 1,2-cyclohexandicarboxylate, Diisononyl hexahydrophthalate, Dinch, Hexamoll dinch, 1,2-Cyclohexandicarboxylic asit diisononyl ester, Di-isononyl-cyclohex , Hexamoll DİNÇ



 
Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.