1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

CETRIMONIUM CHLORIDE %25 ( SETRİMONYUM KLORÜR %25)

CETRIMONIUM CHLORIDE 25% (SETRİMONYUM KLORÜR)

 

synonyms:
CETRIMONIUM CHLORIDE 25%; CETRIMONIUM CHLORIDE; CETRİMONİUM CHLORİDE 25%; CETRİMONİUM CHLORİDE; Setrimonyum klorür; Setrimonyum clorür; Setrimonyum chlorur; CETAC; CETAC 25; CETAC 25%; setrimonyum klorür; setrimonyumklorür; cetrimonyum klorür; setrimonyum klorid; setrimid; setrimonyum; 1-hexadecyltrimethylammonium chloride; Cetavlon; cetrimide; cetriminium; cetrimonium; cetrimonium bromide; cetrimonium chloride; cetrimonium hydroxide; cetrimonium iodide; cetrimonium methyl sulfate; cetrimonium monosulfate; cetyltrimethylammonium bromide; cetyltrimethylammonium chloride; CTAB; CTAOH; hexadecyl trimethyl ammonium bromide; hexadecyl(trimethyl)azanium; hexadecyltrimethylammonium bromide; hexadecyltrimethylammonium octylsulfonate; HTAB cpd; Hexadecyltrimethylammonium chloride; 112-02-7; N,N,N-trimethylhexadecan-1-aminium chloride; Cetyltrimethylammonium chloride; Cetrimonium chloride; Dehyquart A; cetrimonium; Cetyltrimethylammonium; CETYL-TRIMETHYL-AMMONIUM; Cetyltrimethylammonium cation; Hexadecyltrimethylammonium ion; Trimethylhexadecylammonium; HEXADECYLTRIMETHYLAMMONIUM; Cetrimonum; N,N,N; Trimethyl-1-hexadecanaminium; Cetyltrimethylammonium ion; hexadecyl(trimethyl)azanium; trimethylhexadecylammonium ion; hexadecyl(trimethyl)ammonium; Ammonium, hexadecyltrimethyl-; N,N,N-trimethylhexadecan-1-aminium; 1-Hexadecanaminium, N,N,N-trimethyl-; setrimonyum klorür; setrimonyumklorür; cetrimonyum klorür; setrimonyum klorid; setrimid; setrimonyum; 1-hexadecyltrimethylammonium chloride; Cetavlon; cetrimide; cetriminium; cetrimonium; cetrimonium bromide; cetrimonium chloride; cetrimonium hydroxide; cetrimonium iodide; cetrimonium methyl sulfate; cetrimonium monosulfate; cetyltrimethylammonium bromide; cetyltrimethylammonium chloride; CTAB; CTAOH; hexadecyl trimethyl ammonium bromide; hexadecyl(trimethyl)azanium; hexadecyltrimethylammonium bromide; hexadecyltrimethylammonium octylsulfonate; HTAB cpd; Hexadecyltrimethylammonium chloride; 112-02-7; N,N,N-trimethylhexadecan-1-aminium chloride; Cetyltrimethylammonium chloride; Cetrimonium chloride; Dehyquart A; cetrimonium; Cetyltrimethylammonium; CETYL-TRIMETHYL-AMMONIUM; Cetyltrimethylammonium cation; Hexadecyltrimethylammonium ion; Trimethylhexadecylammonium; HEXADECYLTRIMETHYLAMMONIUM; Cetrimonum; N,N,N; Trimethyl-1-hexadecanaminium; Cetyltrimethylammonium ion; hexadecyl(trimethyl)azanium; trimethylhexadecylammonium ion; hexadecyl(trimethyl)ammonium; Ammonium, hexadecyltrimethyl-; N,N,N-trimethylhexadecan-1-aminium; 1-Hexadecanaminium, N,N,N-trimethyl-

 

 

SETRİMONYUM KLORÜR
TANIM
Antistatik, yüzey aktif madde, emülsiyon, nemlendirme maddesidir.

 

Setrimonyum klorür dörtlü amonyum tuzudur.

Daha çok saçın dengesini korumak ve güçlendirmek için kullanılır. Setrimonyum klorür deriyi ve saçı temizler, buna ek olarak mikroorganizmaların büyümesini önleyerek kokuyu yok eder. Setrimonyum klorür yüzey gerilimini artırır ve dağılımı artırır. Çözünmeyen katıları sıvı içinde suspanse ederek emulsiyonun oluşmasına katkı sağlar. Setrimonyum klorür saç boyalarında, şampuanlarda, jellerde, saç köpüğünde, bukle açıcılarda, kepeğe karşı korumalı ürünlerde kullanılmaktadır.

 


Setrimonyum bromür ((C16H33)N(CH3)3Br) topikal bir antiseptik olan setrimidin bir bileşenidir. Setrimonyum(ya da heksadesiltrimetilamonyum) bakteri ve mantarlara karşı etkili bir antiseptiktir. Katyonik bir sürfaktandır. DNA izolasyonu sırasında tampon çözelti olarak da kullanılmaktadır. Birkaç yıldır, altın nanopartiküllerinin sentezinde de kullanılmaktadır(küre,çubuk,bipiramid ...). Saç şekillendiricilerde de kullanılmaktadır.

 

Diğer sürfaktanlar gibi bu da sulu ortamda misel yapısına dönmektedir. 303 K (30 °C) sıcaklıkta kümelenme numarası 75-120 arasında değişen bir misel oluşturur. Ayrıca iyonizasyon derecesi de 0.2-1 arasında değişir.(derişime bağlı)

Benzer bileşikler olan Setrimonyum klorür ve setrimonyum stearat da birçok şampuan ve kozmetik ürününde topikal antiseptikler olarak kullanılmaktadırlar.

 

Setrimonyum Klorür, bir kuaterner katyonik düzenleyicidir. Anti-statik, bukle önleyici ve dolaşık açma özelliklerine sahiptir. İyonik olmayan ve katyonik yüzey aktif cisimleri ve çoğu polar çözücü ile kullanılabilir. Çoklu saç bakım uygulamaları için bir bileşendir.
Setrimonyum Klorür şu şekilde sınıflandırılmıştır:
antimikrobiyal
antistatik
emülsifiye etme
Koruyucu
Yüzey Aktif Madde
CAS Setrimonyum Klorür Sayısı 112-02-7
Setrimonyum KlorürÜNÜN EİNECLERİ 203-928-6
Kısıtlama (yalnızca AB için geçerlidir): VI / 44
COSING REF Setrimonyum KlorürNUN NO: 32590
Chem / IUPAC Adı: 1-Heksadekanaminyum, N, N, N-trimetil-, klorür

 

 


Setrimonyum KlorürNUN ÜRÜN TANIMI

 

 

Setrimonyum KlorürNUN İÇERİĞİ: Arıtılmış Su, Setrimonyum Klorür
Setrimonyum Klorür açıklaması: Setrimonyum klorür% 25 aktif

 

INCI: Setrimonyum Klorür

 

Setrimonyum Klorür'nin Çözünürlüğü: Suda Çözünür
Setrimonyum Klorür'nin Faydaları: Uçmayı azaltmak ve saçın yönetilebilirliğini artırmak için mükemmel Anti-Statik aktiftir. Ayrıca ıslak yanıcılığa da yardımcı olur.
Setrimonyum Klorür'nin Kökeni: Doğal Başlangıç ​​Malzemeleri
Setrimonyum Klorür'nin aktivitesi:% 25 aktif sulu çözelti
Setrimonyum Klorür Uygulamaları: Bu bileşen, herhangi bir saç kremi veya düzensiz şekillendirme tedavisine mükemmel bir ektir. Anyonik yüzey aktif cisimlerinin bulunmadığı yıkama ürünlerinde de kullanılabilir. Üretimin herhangi bir aşamasında su fazına ekleyin.
Setrimonyum Klorür KULLANIMI:% 0.5 - 2

 

 

Fiziksel Durum Sıvısı
Ambalaj Tipi Varil
Saflık% 99
Sınıf Standart Teknik Sınıf
Konsantrasyon% 25,% 30,% 50,% 99
Eşanlamlılar Heksadesiltrimetil amonyum klorür çözeltisi, N-N-N trimetil klorür, CTAC, Kuaterner amonyum

 

 

Setrimonyum Klorürün Ürün Detayları
Ürün özellikleri
Setrimonyum Klorür Sıvısının Fiziksel Hali
Ambalaj Tipi Varil
Setrimonyum Klorür Saflığı% 99
Sınıf Standart Teknik Sınıf
Konsantrasyon% 25,% 30,% 50,% 99
Eşanlamlılar Heksadesiltrimetil amonyum klorür çözeltisi, N-N-N trimetil klorür, CTAC, Kuaterner amonyum
Setrimonyum Klorür CH3 (CH2) 15N (CI) (CH3) 3, C19H42CIN'in Moleküler Formülü
Setrimonyum Klorürün Molekül Ağırlığı 320.00
CAS Setrimonyum Klorür Sayısı 112-02-7
Setrimonyum Klorür pH Değeri 5.0 - 7.0
Setrimonyum Klorür Saklama Koşulları Açılmamış orijinal ambalajında, kuru ve temiz bir depoda saklayınız.
Ambalaj Net 200kgs ve 100kgs HDPE davullarda mevcuttur.
Minimum Sipariş Miktarı 50 Kg
Ürün Açıklaması
Faz transfer katalizörü: - kimyasal araştırmalarda faz transfer katalizörü olarak kullanılır.
İlaç Endüstrisi: - Aktif İlaç Bileşenleri (api) olarak. Ara ürünler ve dezenfektanlar.
Saç bakım ürünleri ve şampuan endüstrisi: - bakım maddesi olarak.
Elyaf Endüstrisi: - Elyaf endüstrisinde antistatik ve yumuşatıcı ajan.
Tekstil Endüstrisi: - kağıt yumuşatıcı olarak
Kozmetik Endüstrisi: - Kişisel bakım malzemeleri yapmak için.
Flokütan: - kanalizasyon atığında kullanılır.Silikon yağı emülgatör .Pigment dağıtıcıları
Depolama, Paketleme ve Taşıma:
Net 200kgs ve 100kgs HDPE davullarda mevcuttur.Min Siparişi 600 kg olmalıdır. Raf Ömrü - 2 Yıl. Orijinal açılmamış kaplarda temiz, kuru bir depoda saklayın. Su ile karıştırıldığında, 320.002 g / mol moleküler ağırlığa sahip ürün suda yüzer veya batırılır. Setiltrimetilamonyum Klorür (CTAC), setrimonyum klorür gibi diğer isimlerle de bilinir. Özel kimyasallar alanında, ürün yaygın bir topikal antiseptik ve yüzey aktif madde olarak ünlüdür. Etkinliğinin çoğu, ürünün saç şampuanları ve saç kremlerinin üretiminde bir bileşen olarak kullanıldığı mükemmel kondisyonlama özelliklerinden kaynaklanmaktadır. CTAC kullanılarak formüle edilen saç bakım ürünlerinin kuru ve hasar görmüş saçları derinlemesine beslediği ve nemlendirdiği ve yenilenmeyen kilitlere yenilenmiş bir parlaklık ve canlılık getirdiği bilinmektedir.
Ana Özellikler:
Bu sarımsı ila berrak sıvı aynı zamanda setrimonyum klorür olarak da bilinir.İyi bilinen bir katyonik yüzey aktif cismidir ve antiseptik saflık için onaylanmıştır ve kontrollü laboratuar koşulları altında formüle edilmiştir. Ürün aylarca etkinliğini kaybetmez

 

 

Genel Bakış (etkin sekme)
Emniyet
kaynaklar

 

 

Setrimonyum Klorür Nedir?
Setrimonyum Klorür, Setrimonyum Bromür ve Steartrimonium Klorür kuaterner amonyum tuzlarıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, bu bileşenler saç kremleri, saç boyaları ve renklerin formülasyonunda, diğer saç bakım ürünlerinde ve bazı cilt bakım ürünlerinde kullanılır.

 

 

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde neden Cetrimonium Chloride kullanılır?
Her üç bileşen de statik elektrik birikmesini önler veya engeller. Setrimonyum Klorür ve Setrimonyum Bromür ayrıca, mikroorganizmaların büyümesini tahrip ederek veya inhibe ederek ve suyun yağ ve kir ile karışmasına yardımcı olarak cildi temizlemeye veya kokuyu önlemeye yardımcı olur. . Aynı zamanda, emülsiyonlaştırılacak maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyonların oluşturulmasına ve çözünmeyen bir katının bir sıvı içinde dağıtılmasına veya süspansiyon haline getirilmesine yardımcı olurlar.

 

 

Setrimonyum Klorür Bilimsel
Setrimonyum Klorür ve Bromür ve Steartrimonium Klorür, antistatik olarak kullanımlarını hesaba katarak hafif negatif yüklü cilt ve saç proteinlerine çeken pozitif bir yük taşır. Ek olarak, Setrimonyum Bromür, mikroorganizmaların yüzey zarlarını bozma yeteneğine sahiptir ve antiseptiklerde kullanılmıştır.

 

 

Açıklama: Sıvı kuaterner katyonik saç kremi. Renksiz ila soluk sarı sıvı. Alkol benzeri koku. Suda çözünebilir. pH (% 2 Çözelti) 3 - 5. Aktivite:% 29 aktif madde.
Setrimonyum klorür CAS: 112-02-7, 7732-18-5
INCI Adı: Setrimonyum klorür, su
Setrimonyum klorür Yararları:
Setrimonyum klorür Antistatik, bukle önleyici ve dolaşık açıcı özelliklere sahip mükemmel saç kremi
Setrimonyum klorür Yağ ve suyu karıştırabilen iyi emülsifiye edici özelliklere sahiptir
Setrimonyum klorür Özellikle kaba saçların yumuşatılmasında etkilidir
Setrimonyum klorür Hafif anti-mikrobiyal özelliği vardır
Setrimonyum klorür İyonik olmayan ve katyonik yüzey aktif cisimleri ve çoğu polar çözücü ile mükemmel uyumluluk
Setrimonyum klorür Kullanımı:% 0.5-4 seviyesini kullanın, su fazına ekleyin. Sadece harici kullanım içindir.
Setrimonyum klorür Uygulamalar: Saç kremleri, saç şampuanları, saç durulama, kabarmayı önleyici ürünler.

 

 

NOT: Uluslararası nakliye yasaktır.
Menşe Ülke: USA
Hammadde kaynağı: N-heksadesilamin ve metil klorür
Üretim: Setrimonyum klorür, n-heksadesilaminin, sodyum hidroksit varlığında metil klorür ile reaksiyona sokulması suretiyle üretilir.
Hayvan Testi: Hayvanlarda test edilmemiştir
GDO: GDO'suz (bitki kaynaklı bileşenler içermez)
Vegan: Hayvansal kökenli bileşenler içermez
Belgeler: SDS, Bilgi Formu, Örnek Reçete, Analiz Sertifikası

 

Setrimonyum Klorür% 30 - Setrimonyum Klorür, hafif saç bakım maddesi olarak kullanılan katyonik bir kuaterner amonyum tuzudur. Saç kremi ve krem ​​yıkamasında kullanımı hem ıslak hem de kuru taramayı iyileştirir ve statik elektriği azaltır. Katyonik olduğu için, şampuanlardan ziyade öncelikle bakım ürünlerinde kullanılır.

Bu ürün,% 29-30 aktif bir setil trimetil amonyum klorür çözeltisidir.

Ayrıca, mikroorganizmaların büyümesini önleme yeteneği nedeniyle topikal bir antiseptik ve koruyucu olarak kullanılır. Bir sürfaktan (temizleme ve emülsiyonlaştırma için) ve bir süspansiyona alma maddesi olarak kullanılır.

Saç ürünlerinde izinte% 2 oranında formüle edilmiş bu ürünü görmüşken, Kozmetik Bileşen İncelemesi, ürünlerde izinte% 0.25'e kadar kullanımının Niteliklerle Kullanıldığı Kadar Güvenli olduğunu göstermektedir. Bu, daha yüksek miktarlarda cilt tahriş edici olma potansiyelinden kaynaklanmaktadır.

Önerilen Kullanım Oranları:

 

Durulama ürünleri:% 0.25 - 10
Ürünlerde bırakın:% 0.25
INCI: Setrimonyum Klorür

 

Setrimonyum klorür Nakliye Bilgisi: Tarif No 3402120000

Not: Bu ürün, artık uluslararası bir nakliye için Tehlikeli Malzeme olarak kabul edilmektedir, çünkü çevresel bir tehlike olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, şu anda uluslararası olarak gönderemiyoruz. Sadece ABD'de ve UPS Standardı aracılığıyla Kanada'ya gönderilebilir, çünkü DOT tarafından düzenlenmemiştir. Uluslararası Posta veya UPS Uluslararası yoluyla gönderilemez. Alışveriş sepetinize yerleştirmeniz bu gönderim seçeneklerinin kaybolmasına neden olur.

 

California Prop 65 Bildirimi: Aşağıdaki ifade, 1986 Kaliforniya Güvenli İçme Suyu ve Zehirli Uygulama Yasası'na uymak için yapılmıştır. Bu ürün, Kaliforniya Eyaleti tarafından kansere, doğum kusurlarına veya diğer üreme zararlarına neden olduğu bilinmemektedir.
Setrimonyum klorür dörtlü amonyum tuzudur.

 

Daha çok saçın dengesini korumak ve güçlendirmek için kullanılır. Setrimonyum klorür deriyi ve saçı temizler, buna ek olarak mikroorganizmaların büyümesini önleyerek kokuyu yok eder. Setrimonyum klorür yüzey gerilimini artırır ve dağılımı artırır. Çözünmeyen katıları sıvı içinde suspanse ederek emulsiyonun oluşmasına katkı sağlar. Setrimonyum klorür saç boyalarında, şampuanlarda, jellerde, saç köpüğünde, bukle açıcılarda, kepeğe karşı korumalı ürünlerde kullanılmaktadır.

 


Setrimonyum bromür ((C16H33)N(CH3)3Br) topikal bir antiseptik olan setrimidin bir bileşenidir. Setrimonyum(ya da heksadesiltrimetilamonyum) bakteri ve mantarlara karşı etkili bir antiseptiktir. Katyonik bir sürfaktandır. DNA izolasyonu sırasında tampon çözelti olarak da kullanılmaktadır. Birkaç yıldır, altın nanopartiküllerinin sentezinde de kullanılmaktadır(küre,çubuk,bipiramid ...). Saç şekillendiricilerde de kullanılmaktadır.

 

Diğer sürfaktanlar gibi bu da sulu ortamda misel yapısına dönmektedir. 303 K (30 °C) sıcaklıkta kümelenme numarası 75-120 arasında değişen bir misel oluşturur. Ayrıca iyonizasyon derecesi de 0.2-1 arasında değişir.(derişime bağlı)

Benzer bileşikler olan Setrimonyum klorür ve setrimonyum stearat da birçok şampuan ve kozmetik ürününde topikal antiseptikler olarak kullanılmaktadırlar.

 

Setrimonyum Klorür, bir kuaterner katyonik düzenleyicidir. Anti-statik, bukle önleyici ve dolaşık açma özelliklerine sahiptir. İyonik olmayan ve katyonik yüzey aktif cisimleri ve çoğu polar çözücü ile kullanılabilir. Çoklu saç bakım uygulamaları için bir bileşendir.
Setrimonyum Klorür şu şekilde sınıflandırılmıştır:
antimikrobiyal
antistatik
emülsifiye etme
Koruyucu
Yüzey Aktif Madde
CAS Setrimonyum Klorür Sayısı 112-02-7
Setrimonyum KlorürÜNÜN EİNECLERİ 203-928-6
Kısıtlama (yalnızca AB için geçerlidir): VI / 44
COSING REF Setrimonyum KlorürNUN NO: 32590
Chem / IUPAC Adı: 1-Heksadekanaminyum, N, N, N-trimetil-, klorür

 

 


Setrimonyum KlorürNUN ÜRÜN TANIMI

 

 

Setrimonyum KlorürNUN İÇERİĞİ: Arıtılmış Su, Setrimonyum Klorür
Setrimonyum Klorür açıklaması: Setrimonyum klorür% 25 aktif

 

 

INCI: Setrimonyum Klorür
Setrimonyum Klorür'nin Çözünürlüğü: Suda Çözünür
Setrimonyum Klorür'nin Faydaları: Uçmayı azaltmak ve saçın yönetilebilirliğini artırmak için mükemmel Anti-Statik aktiftir. Ayrıca ıslak yanıcılığa da yardımcı olur.
Setrimonyum Klorür'nin Kökeni: Doğal Başlangıç ​​Malzemeleri
Setrimonyum Klorür'nin aktivitesi:% 25 aktif sulu çözelti
Setrimonyum Klorür Uygulamaları: Bu bileşen, herhangi bir saç kremi veya düzensiz şekillendirme tedavisine mükemmel bir ektir. Anyonik yüzey aktif cisimlerinin bulunmadığı yıkama ürünlerinde de kullanılabilir. Üretimin herhangi bir aşamasında su fazına ekleyin.
Setrimonyum Klorür KULLANIMI:% 0.5 - 2

 

 

Setrimonyum Klorür Fiziksel Durum Sıvısı
Setrimonyum Klorür Ambalaj Tipi Varil
Setrimonyum Klorür Saflık% 99
Setrimonyum Klorür Sınıf Standart Teknik Sınıf
Setrimonyum Klorür Konsantrasyon% 25,% 30,% 50,% 99
Eşanlamlılar Heksadesiltrimetil amonyum klorür çözeltisi, N-N-N trimetil klorür, CTAC, Kuaterner amonyum; Setrimonyum Klorür

 

 

Setrimonyum Klorürün Ürün Detayları
Ürün özellikleri
Setrimonyum Klorür Sıvısının Fiziksel Hali
Ambalaj Tipi Varil
Setrimonyum Klorür Saflığı% 99
Sınıf Standart Teknik Sınıf
Konsantrasyon% 25,% 30,% 50,% 99
Eşanlamlılar Heksadesiltrimetil amonyum klorür çözeltisi, N-N-N trimetil klorür, CTAC, Kuaterner amonyum
Setrimonyum Klorür CH3 (CH2) 15N (CI) (CH3) 3, C19H42CIN'in Moleküler Formülü
Setrimonyum Klorürün Molekül Ağırlığı 320.00
CAS Setrimonyum Klorür Sayısı 112-02-7
Setrimonyum Klorür pH Değeri 5.0 - 7.0
Setrimonyum Klorür Saklama Koşulları Açılmamış orijinal ambalajında, kuru ve temiz bir depoda saklayınız.
Ambalaj Net 200kgs ve 100kgs HDPE davullarda mevcuttur.
Minimum Sipariş Miktarı 50 Kg
Ürün Açıklaması
Faz transfer katalizörü: - kimyasal araştırmalarda faz transfer katalizörü olarak kullanılır.
İlaç Endüstrisi: - Aktif İlaç Bileşenleri (api) olarak. Ara ürünler ve dezenfektanlar.
Saç bakım ürünleri ve şampuan endüstrisi: - bakım maddesi olarak.
Elyaf Endüstrisi: - Elyaf endüstrisinde antistatik ve yumuşatıcı ajan.
Tekstil Endüstrisi: - kağıt yumuşatıcı olarak
Kozmetik Endüstrisi: - Kişisel bakım malzemeleri yapmak için.
Flokütan: - kanalizasyon atığında kullanılır.Silikon yağı emülgatör .Pigment dağıtıcıları
Depolama, Paketleme ve Taşıma:
Net 200kgs ve 100kgs HDPE davullarda mevcuttur.Min Siparişi 600 kg olmalıdır. Raf Ömrü - 2 Yıl. Orijinal açılmamış kaplarda temiz, kuru bir depoda saklayın. Su ile karıştırıldığında, 320.002 g / mol moleküler ağırlığa sahip ürün suda yüzer veya batırılır. Setiltrimetilamonyum Klorür (CTAC), setrimonyum klorür gibi diğer isimlerle de bilinir. Özel kimyasallar alanında, ürün yaygın bir topikal antiseptik ve yüzey aktif madde olarak ünlüdür. Etkinliğinin çoğu, ürünün saç şampuanları ve saç kremlerinin üretiminde bir bileşen olarak kullanıldığı mükemmel kondisyonlama özelliklerinden kaynaklanmaktadır. CTAC kullanılarak formüle edilen saç bakım ürünlerinin kuru ve hasar görmüş saçları derinlemesine beslediği ve nemlendirdiği ve yenilenmeyen kilitlere yenilenmiş bir parlaklık ve canlılık getirdiği bilinmektedir.
Ana Özellikler:
Bu sarımsı ila berrak sıvı aynı zamanda setrimonyum klorür olarak da bilinir.İyi bilinen bir katyonik yüzey aktif cismidir ve antiseptik saflık için onaylanmıştır ve kontrollü laboratuar koşulları altında formüle edilmiştir. Ürün aylarca etkinliğini kaybetmez

 

 

Genel Bakış (etkin sekme)
Emniyet
kaynaklar

 

 

Setrimonyum Klorür Nedir?
Setrimonyum Klorür, Setrimonyum Bromür ve Steartrimonium Klorür kuaterner amonyum tuzlarıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, bu bileşenler saç kremleri, saç boyaları ve renklerin formülasyonunda, diğer saç bakım ürünlerinde ve bazı cilt bakım ürünlerinde kullanılır.

 

 

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde neden Cetrimonium Chloride kullanılır?
Her üç bileşen de statik elektrik birikmesini önler veya engeller. Setrimonyum Klorür ve Setrimonyum Bromür ayrıca, mikroorganizmaların büyümesini tahrip ederek veya inhibe ederek ve suyun yağ ve kir ile karışmasına yardımcı olarak cildi temizlemeye veya kokuyu önlemeye yardımcı olur. . Aynı zamanda, emülsiyonlaştırılacak maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyonların oluşturulmasına ve çözünmeyen bir katının bir sıvı içinde dağıtılmasına veya süspansiyon haline getirilmesine yardımcı olurlar.

 

 

Setrimonyum Klorür Bilimsel
Setrimonyum Klorür ve Bromür ve Steartrimonium Klorür, antistatik olarak kullanımlarını hesaba katarak hafif negatif yüklü cilt ve saç proteinlerine çeken pozitif bir yük taşır. Ek olarak, Setrimonyum Bromür, mikroorganizmaların yüzey zarlarını bozma yeteneğine sahiptir ve antiseptiklerde kullanılmıştır.

 

 

Açıklama: Sıvı kuaterner katyonik saç kremi. Renksiz ila soluk sarı sıvı. Alkol benzeri koku. Suda çözünebilir. pH (% 2 Çözelti) 3 - 5. Aktivite:% 29 aktif madde.
CAS: 112-02-7, 7732-18-5
INCI Adı: Setrimonyum klorür, su
Setrimonyum klorür Yararları:
Antistatik, bukle önleyici ve dolaşık açıcı özelliklere sahip mükemmel saç kremi
Yağ ve suyu karıştırabilen iyi emülsifiye edici özelliklere sahiptir
Özellikle kaba saçların yumuşatılmasında etkilidir
Hafif anti-mikrobiyal özelliği vardır
İyonik olmayan ve katyonik yüzey aktif cisimleri ve çoğu polar çözücü ile mükemmel uyumluluk
Kullanımı:% 0.5-4 seviyesini kullanın, su fazına ekleyin. Sadece harici kullanım içindir.
Uygulamalar: Saç kremleri, saç şampuanları, saç durulama, kabarmayı önleyici ürünler.

 

 

NOT: Uluslararası nakliye yasaktır.
Menşe Ülke: USA
Hammadde kaynağı: N-heksadesilamin ve metil klorür
Üretim: Setrimonyum klorür, n-heksadesilaminin, sodyum hidroksit varlığında metil klorür ile reaksiyona sokulması suretiyle üretilir.
Hayvan Testi: Hayvanlarda test edilmemiştir
GDO: GDO'suz (bitki kaynaklı bileşenler içermez)
Vegan: Hayvansal kökenli bileşenler içermez
Belgeler: SDS, Bilgi Formu, Örnek Reçete, Analiz Sertifikası

 

Setrimonyum Klorür% 30 - Setrimonyum Klorür, hafif saç bakım maddesi olarak kullanılan katyonik bir kuaterner amonyum tuzudur. Saç kremi ve krem ​​yıkamasında kullanımı hem ıslak hem de kuru taramayı iyileştirir ve statik elektriği azaltır. Katyonik olduğu için, şampuanlardan ziyade öncelikle bakım ürünlerinde kullanılır.

Bu ürün,% 29-30 aktif bir setil trimetil amonyum klorür çözeltisidir.

Ayrıca, mikroorganizmaların büyümesini önleme yeteneği nedeniyle topikal bir antiseptik ve koruyucu olarak kullanılır. Bir sürfaktan (temizleme ve emülsiyonlaştırma için) ve bir süspansiyona alma maddesi olarak kullanılır.

Saç ürünlerinde izinte% 2 oranında formüle edilmiş bu ürünü görmüşken, Kozmetik Bileşen İncelemesi, ürünlerde izinte% 0.25'e kadar kullanımının Niteliklerle Kullanıldığı Kadar Güvenli olduğunu göstermektedir. Bu, daha yüksek miktarlarda cilt tahriş edici olma potansiyelinden kaynaklanmaktadır.

Önerilen Kullanım Oranları:

 

Durulama ürünleri:% 0.25 - 10
Ürünlerde bırakın:% 0.25
INCI: Setrimonyum Klorür

 

 


CETRİMONİUM CHLORİDE 25%

 

 

CETRİMONİUM CHLORİDE
Cetrimonium Chloride is a quaternary cationic conditioner. Cetrimonium Chloride has anti-static, anti-frizz & detangling properties. Cetrimonium Chloride can be used with non-ionic and cationic surfactants and most polar solvents. It is an ingredient for multiple hair care applications.
CETRİMONİUM CHLORİDE is classified as :
Antimicrobial
Antistatic
Emulsifying
Preservative
Surfactant
CAS Number of CETRİMONİUM CHLORİDE 112-02-7
EINECS of CETRİMONİUM CHLORİDE 203-928-6
Restriction (applies to EU only): VI/44
COSING REF No of CETRİMONİUM CHLORİDE: 32590
Chem/IUPAC Name: 1-Hexadecanaminium, N,N,N-trimethyl-, chloride

 

 


PRODUCT DESCRIPTION of CETRİMONİUM CHLORİDE

 

 

Ingredients of CETRİMONİUM CHLORİDE: Purified Water, Cetrimonium Chloride 
Description of CETRİMONİUM CHLORİDE: Cetrimonium Chloride 25% Active

 

INCI: Cetrimonium Chloride

Solubility of CETRİMONİUM CHLORİDE: Water Soluble

Benefits of CETRİMONİUM CHLORİDE: Great Anti-Static active to reduce fly-away and improve the manageability of the hair. It also helps with wet combability.

Origin of CETRİMONİUM CHLORİDE: Natural Starting Materials

Activity of CETRİMONİUM CHLORİDE: 25% active aqueous solution

Applications of CETRİMONİUM CHLORİDE: This ingredient is a great addition to any conditioner or leave-in styling treatment. It can also be used in wash-off products where there are no anionic surfactants present. Add into the water phase during any stage of manufacturing.

Usage of CETRİMONİUM CHLORİDE: 0.5 - 2%

 

Physical State Liquid
Packaging Type Drum
Purity 99%
Grade Standard Technical Grade
Concentration 25%,30%,50%,99%
Synonyms Hexadecyltrimethyl ammonium chloride solution, N-N-N trimethyl chloride, CTAC, Quaternary ammonium

 

 

Product Details of Cetrimonium Chloride
Product Specification
Physical State of Cetrimonium Chloride Liquid
Packaging Type Drum
Purity of Cetrimonium Chloride 99%
Grade Standard Technical Grade
Concentration 25%,30%,50%,99%
Synonyms Hexadecyltrimethyl ammonium chloride solution, N-N-N trimethyl chloride, CTAC, Quaternary ammonium
Molecular Formula of Cetrimonium Chloride CH3(CH2)15N(CI)(CH3)3, C19H42CIN
Molecular Weight of Cetrimonium Chloride 320.00
CAS Number of Cetrimonium Chloride 112-02-7
pH Value of Cetrimonium Chloride 5.0 - 7.0
Storage Conditions of Cetrimonium Chloride Store in a clean, dry warehouse in the original unopened containers.
Packing Available in Net 200kgs & 100kgs HDPE drums.
Minimum Order Quantity 50 Kg
Product Description
Phase transfer catalyst : - used as phase transfer catalyst in chemical research.
Pharmaceutical Industry : - As an Active Pharma Ingredients(api). Intermediates and disinfectants.
Hair conditioners and Shampoo Industry : - as a conditioning agent.
Fiber Industry : - Antistatic and softening agent in fiber industries.
Textile Industry : - as a paper softener
Cosmetic Industry : - For making personal care ingredients.
Floccuent : - used in sewage disposal.Silicone oil emulsifier.Pigment dispersersDisinfection sanitizers
Storage, Packing And Transportation:
Available in Net 200kgs & 100kgs HDPE drums.Min Order should be 600 kgs.Shelf Life - 2 Years. Store in a clean, dry warehouse in the original unopened containers.Physically, Cetyltrimethylammonium Chloride is distinguished as a transparent to light yellow liquid having an odour reminiscent of rubbing alcohol. When mixed with water, the product having a molecular weight of 320.002 g/mol either floats or sinks in the water. Cetyltrimethylammonium Chloride (CTAC) is also known by other names like cetrimonium chloride. In the field of speciality chemicals, the product is widely famed as a topical antiseptic and surfactant. Much of its effectiveness stems from its excellent conditioning characteristics, for which the product is used as an ingredient in manufacturing hair shampoos and conditioners. Hair care products formulated using CTAC are known to deeply nourish and hydrate dry and damaged hair and bring back a renewed shine and vigour to lacklustre locks.
Main Features:
This yellowish to clear liquid is also referred to as cetrimonium chlorideIt is a well-known cationic surfactant and antisepticIt is certified for purity and formulated under controlled lab conditionsThe product does not lose its effectiveness for many months

 

 

Overview(active tab)
Safety
Resources

 

 

What Is Cetrimonium Chloride?
Cetrimonium Chloride, Cetrimonium Bromide and Steartrimonium Chloride are quaternary ammonium salts. In cosmetics and personal care products, these ingredients are used in the formulation of hair conditioners, hair dyes and colors, other hair care products, and in some skin care products.

 

 

Why is Cetrimonium Chloride used in cosmetics and personal care products?
All three ingredients prevent or inhibit the buildup of static electricity. Cetrimonium Chloride and Cetrimonium Bromide also help to cleanse the skin or to prevent odor by destroying or inhibiting the growth of microorganisms and by helping water to mix with oil and dirt so that they can be rinsed away. They also help to form emulsions by reducing the surface tension of the substances to be emulsified and help to distribute or to suspend an insoluble solid in a liquid.

 

 

Scientific of Cetrimonium Chloride
Cetrimonium Chloride and Bromide, and Steartrimonium Chloride, carry a positive charge that attracts them to the slightly negatively charged skin and hair proteins, accounting for their use as antistatics. In addition, Cetrimonium Bromide has the ability to disrupt the surface membranes of microorganisms and has been used in antiseptics.

 

 

Description: Liquid quaternary cationic conditioner. Colorless to pale yellow liquid. Alcohol-like odor. Soluble in water. pH (2% Solution) 3 - 5. Activity: 29% active substances.
CAS: 112-02-7, 7732-18-5
INCI Name: Cetrimonium chloride, water
Benefits:
Excellent conditioner with anti-static, anti-frizz & detangling properties
Has good emulsifying properties able to mix oil and water
Especially effective for softening coarse hair
Has mild anti-microbial propertie
Excellent compatibility with non-ionic and cationic surfactants and most polar solvents
Use: Use level 0.5-4%, add to water phase. For external use only.
Applications: Hair conditioners, hair shampoos, hair rinses, anti-frizz products.

 

 

NOTE: International shipping is prohibited.
Country of Origin: USA
Raw material source of Cetrimonium Chloride: N-hexadecylamine and methyl chloride
Manufacture of Cetrimonium Chloride: Cetrimonium chloride is produced by reacting n-hexadecylamine with methyl chloride in the presence of sodium hydroxide.
Animal Testing of Cetrimonium Chloride: Not animal tested
GMO of Cetrimonium Chloride: GMO free (does not contain plant-derived components)
Vegan of Cetrimonium Chloride: Does not contain animal-derived components
Documents of Cetrimonium Chloride: SDS, Fact Sheet, Sample Recipe, Certificate of Analysis

 

Cetrimonium Chloride 30% - Cetrimonium Chloride is a cationic quaternary ammonium salt that is used as a light hair conditioning agent. Its use in conditioners and cream rinses improves both wet and dry combing and reduces static electricity. As it is cationic, it is used primarily in conditioning products rather than in shampoos.

Cetrimonium Chloride is a 29 - 30% active solution of cetyl trimethyl ammonium chloride.

Cetrimonium Chloride also finds use as a topical antiseptic and a preservative due to its ability to inhibit the growth of microorganisms. It is used as a surfactant (for cleansing and emulsifying) and a suspending agent.

While we've seen this product formulated at 2% in leave on hair products, the Cosmetic Ingredient Review indicates it is Safe as Used with Qualifications, that being its use at up to 0.25% in leave on products. This is due to the potential for it to be a skin irritant at higher amounts.

Recommended Usage Rates:

 

Rinse off products: 0.25 - 10%
Leave on products: 0.25%
INCI: Cetrimonium Chloride

 

Shipping Information: Tariff No. 3402120000

Note: This product is now considered Hazardous Material for international shipping because it is considered an environmental hazard. As such, at this time, we are unable to ship it internationally. It can only be shipped domestically in the USA and via UPS Standard into Canada, as it is not regulated by DOT. It cannot be shipped via International Mail or UPS International. Placing it in your shopping cart will cause these shipping options to disappear.

California Prop 65 Statement: The following statement is made in order to comply with the California Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986. This product is not known to the State of California to cause cancer, birth defects or other reproductive harm.

A quaternary ammonium salt or QUAT.

Functions:

 

Mainly used to prevent static and build-up in the hair. It can also cleanse the skin/hair and eliminate odor by preventing the growth of microorganisms, and by enabling water to mix with dirt and rinse it away. In addition, by reducing the surface tension of other ingredients and working to distribute and suspend insoluble solids in liquid, it helps form emulsions. This ingredient is mainly used in hair products such as hair dye, shampoo/conditioner, styling gel, mousse, detangler, dandruff treatment and relaxer.
CETRİMONİUM CHLORİDE
Cetrimonium Chloride is a quaternary cationic conditioner. Cetrimonium Chloride has anti-static, anti-frizz & detangling properties. Cetrimonium Chloride can be used with non-ionic and cationic surfactants and most polar solvents. It is an ingredient for multiple hair care applications.
CETRİMONİUM CHLORİDE is classified as :
Antimicrobial
Antistatic
Emulsifying
Preservative
Surfactant
CAS Number of CETRİMONİUM CHLORİDE 112-02-7
EINECS of CETRİMONİUM CHLORİDE 203-928-6
Restriction (applies to EU only): VI/44
COSING REF No of CETRİMONİUM CHLORİDE: 32590
Chem/IUPAC Name: 1-Hexadecanaminium, N,N,N-trimethyl-, chloride

 

 


PRODUCT DESCRIPTION of CETRİMONİUM CHLORİDE

 

 

Ingredients of CETRİMONİUM CHLORİDE: Purified Water, Cetrimonium Chloride 
Description of CETRİMONİUM CHLORİDE: Cetrimonium Chloride 25% Active

 

INCI: Cetrimonium Chloride

Solubility of CETRİMONİUM CHLORİDE: Water Soluble

Benefits of CETRİMONİUM CHLORİDE: Great Anti-Static active to reduce fly-away and improve the manageability of the hair. It also helps with wet combability.

Origin of CETRİMONİUM CHLORİDE: Natural Starting Materials

Activity of CETRİMONİUM CHLORİDE: 25% active aqueous solution

Applications of CETRİMONİUM CHLORİDE: This ingredient is a great addition to any conditioner or leave-in styling treatment. It can also be used in wash-off products where there are no anionic surfactants present. Add into the water phase during any stage of manufacturing.

Usage of CETRİMONİUM CHLORİDE: 0.5 - 2%

 

Physical State Liquid
Packaging Type Drum
Purity 99%
Grade Standard Technical Grade
Concentration 25%,30%,50%,99%
Synonyms Hexadecyltrimethyl ammonium chloride solution, N-N-N trimethyl chloride, CTAC, Quaternary ammonium

 

 

Product Details of Cetrimonium Chloride
Product Specification
Physical State of Cetrimonium Chloride Liquid
Packaging Type Drum
Purity of Cetrimonium Chloride 99%
Grade Standard Technical Grade
Concentration 25%,30%,50%,99%
Synonyms Hexadecyltrimethyl ammonium chloride solution, N-N-N trimethyl chloride, CTAC, Quaternary ammonium
Molecular Formula of Cetrimonium Chloride CH3(CH2)15N(CI)(CH3)3, C19H42CIN
Molecular Weight of Cetrimonium Chloride 320.00
CAS Number of Cetrimonium Chloride 112-02-7
pH Value of Cetrimonium Chloride 5.0 - 7.0
Storage Conditions of Cetrimonium Chloride Store in a clean, dry warehouse in the original unopened containers.
Packing Available in Net 200kgs & 100kgs HDPE drums.
Minimum Order Quantity 50 Kg
Product Description
Phase transfer catalyst : - used as phase transfer catalyst in chemical research.
Pharmaceutical Industry : - As an Active Pharma Ingredients(api). Intermediates and disinfectants.
Hair conditioners and Shampoo Industry : - as a conditioning agent.
Fiber Industry : - Antistatic and softening agent in fiber industries.
Textile Industry : - as a paper softener
Cosmetic Industry : - For making personal care ingredients.
Floccuent : - used in sewage disposal.Silicone oil emulsifier.Pigment dispersersDisinfection sanitizers
Storage, Packing And Transportation:
Available in Net 200kgs & 100kgs HDPE drums.Min Order should be 600 kgs.Shelf Life - 2 Years. Store in a clean, dry warehouse in the original unopened containers.Physically, Cetyltrimethylammonium Chloride is distinguished as a transparent to light yellow liquid having an odour reminiscent of rubbing alcohol. When mixed with water, the product having a molecular weight of 320.002 g/mol either floats or sinks in the water. Cetyltrimethylammonium Chloride (CTAC) is also known by other names like cetrimonium chloride. In the field of speciality chemicals, the product is widely famed as a topical antiseptic and surfactant. Much of its effectiveness stems from its excellent conditioning characteristics, for which the product is used as an ingredient in manufacturing hair shampoos and conditioners. Hair care products formulated using CTAC are known to deeply nourish and hydrate dry and damaged hair and bring back a renewed shine and vigour to lacklustre locks.
Main Features:
This yellowish to clear liquid is also referred to as cetrimonium chlorideIt is a well-known cationic surfactant and antisepticIt is certified for purity and formulated under controlled lab conditionsThe product does not lose its effectiveness for many months

 

 

Overview(active tab)
Safety
Resources

 

 

What Is Cetrimonium Chloride?
Cetrimonium Chloride, Cetrimonium Bromide and Steartrimonium Chloride are quaternary ammonium salts. In cosmetics and personal care products, these ingredients are used in the formulation of hair conditioners, hair dyes and colors, other hair care products, and in some skin care products.

 

 

Why is Cetrimonium Chloride used in cosmetics and personal care products?
All three ingredients prevent or inhibit the buildup of static electricity. Cetrimonium Chloride and Cetrimonium Bromide also help to cleanse the skin or to prevent odor by destroying or inhibiting the growth of microorganisms and by helping water to mix with oil and dirt so that they can be rinsed away. They also help to form emulsions by reducing the surface tension of the substances to be emulsified and help to distribute or to suspend an insoluble solid in a liquid.

 

 

Scientific of Cetrimonium Chloride
Cetrimonium Chloride and Bromide, and Steartrimonium Chloride, carry a positive charge that attracts them to the slightly negatively charged skin and hair proteins, accounting for their use as antistatics. In addition, Cetrimonium Bromide has the ability to disrupt the surface membranes of microorganisms and has been used in antiseptics.

 

 

Description: Liquid quaternary cationic conditioner. Colorless to pale yellow liquid. Alcohol-like odor. Soluble in water. pH (2% Solution) 3 - 5. Activity: 29% active substances.
CAS: 112-02-7, 7732-18-5
INCI Name: Cetrimonium chloride, water
Benefits:
Excellent conditioner with anti-static, anti-frizz & detangling properties
Has good emulsifying properties able to mix oil and water
Especially effective for softening coarse hair
Has mild anti-microbial propertie
Excellent compatibility with non-ionic and cationic surfactants and most polar solvents
Use: Use level 0.5-4%, add to water phase. For external use only.
Applications: Hair conditioners, hair shampoos, hair rinses, anti-frizz products.

 

 

NOTE: International shipping is prohibited.
Country of Origin: USA
Cetrimonium chloride Raw material source: N-hexadecylamine and methyl chloride
Manufacture of Cetrimonium chloride: Cetrimonium chloride is produced by reacting n-hexadecylamine with methyl chloride in the presence of sodium hydroxide.
Animal Testing Manufacture of Cetrimonium chloride: Not animal tested
GMO of Cetrimonium chloride: GMO free (does not contain plant-derived components)
Vegan: Does not contain animal-derived components
Documents: SDS, Fact Sheet, Sample Recipe, Certificate of Analysis

 

Cetrimonium Chloride 30% - Cetrimonium Chloride is a cationic quaternary ammonium salt that is used as a light hair conditioning agent. Its use in conditioners and cream rinses improves both wet and dry combing and reduces static electricity. As it is cationic, it is used primarily in conditioning products rather than in shampoos.

Cetrimonium chloride is a 29 - 30% active solution of cetyl trimethyl ammonium chloride.

Cetrimonium chloride also finds use as a topical antiseptic and a preservative due to its ability to inhibit the growth of microorganisms. It is used as a surfactant (for cleansing and emulsifying) and a suspending agent.

While we've seen this product formulated at 2% in leave on hair products, the Cosmetic Ingredient Review indicates it is Safe as Used with Qualifications, that being its use at up to 0.25% in leave on products. This is due to the potential for it to be a skin irritant at higher amounts.

Recommended Usage Rates:

 

Rinse off products: 0.25 - 10%
Leave on products: 0.25%
INCI: Cetrimonium Chloride

 

 

 

Chlorure de cétrimonium

 

N° CAS : 112-02-7 - Chlorure de cétrimonium
"Pas terrible" dans toutes les catégories.
Origine(s) : Synthétique
Autres langues : Cetrimoniumchlorid, Cloruri di cetrimonium, Cloruros de cetrimonio
Nom INCI : CETRIMONIUM CHLORIDE
Nom chimique : 1-Hexadecanaminium, N,N,N-trimethyl-, chloride
N° EINECS/ELINCS : 203-928-6
Classification : Ammonium quaternaire, Règlementé, Conservateur, Tensioactif cationique
À SAVOIRLe chlorure de cétrimonium est un ammonium quaternaire utilisé en cosmétique pour ses propriétés antistatiques. Comme c'est un tensioactif cationique, il permet de disperser l'eau et l'huile, et ainsi de favoriser des consistances douces et agréables. Cet ingrédient est souvent utilisé dans les soins capillaires en lieu et place (ou parfois avec) des silicones. Il peut aussi être utilisé en tant que conservateur.

 

 

En 2010, dans un rapport d'opinions, le Comité scientifique pour la sécurité des consommateurs (CSSC) a conclu que "Outre le fait que les formulations de dérivés d'ammonium quaternaire ont un potentiel irritant, en particulier lorsque des combinaisons des composés concernés sont utilisés, le SCCS indique que l'utilisation de CETRIMONIUM CHLORIDE, de STEARTRIMONIUM CHLORIDE et de BEHENTRIMONIUM CHLORIDE ne posent pas de risque pour la santé du consommateur" lorsqu'ils sont utilisés dans les limites de concentration réglementées (voir ci-dessous).
Restriction en Europe : V/44
Les restrictions sont dépendantes de l'utilisation de l'ingrédient dans:
a) Produits à rincer pour les cheveux et la pilosité faciale
b) Produits sans rinçage pour les cheveux et la pilosité faciale
c) Produits sans rinçage pour le visage

 

 

Les concentrations maximales autorisées sont les suivantes :
a) 2,5 % pour les concentrations individuelles ou la somme des concentrations individuelles en cetrimonium chloride et en steartrimonium chloride.
b) 1,0 % pour les concentrations individuelles ou la somme des concentrations individuelles en cetrimonium chloride et en steartrimonium chloride.
c) 0,5 % pour les concentrations individuelles ou la somme des concentrations individuelles en cetrimonium chloride et en steartrimonium chloride.

 

À des fins autres qu'inhiber le développement de micro-organismes dans le produit. Cette fin doit ressortir de la présentation du produit.

 

Ses fonctions (INCI)
Antimicrobien : Aide à ralentir la croissance de micro-organismes sur la peau et s'oppose au développement des microbes
Antistatique : Réduit l'électricité statique en neutralisant la charge électrique sur une surface
Agent émulsifiant : Favorise la formation de mélanges intimes entre des liquides non miscibles en modifiant la tension interfaciale (eau et huile)
Conservateur : Inhibe le développement des micro-organismes dans les produits cosmétiques.
Tensioactif : Réduit la tension superficielle des cosmétiques et contribue à la répartition uniforme du produit lors de son utilisation
Cet ingrédient est présent dans 4.45% des cosmétiques.
Mousse coiffante (52,13%)
Shampooing sec (49,41%)
Masque pour cheveux (48,4%)
Démêlant (47,29%)
Après-shampooing (39,18%)

 

 

Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.