1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

Tetrametiltiuram disülfür

Tetrametiltiuram disülfür, doğal kauçuk, sentetik kauçuk ve lateks üretimi için  kürleme maddesi olarak kullanılır.
 
Tetrametiltiuram disülfür, diğer hızlandırıcılarla birlikte sürekli vulkanizasyon hızlandırıcısı olarak kullanılabilen tiyazol hızlandırıcıların ikinci hızlandırıcısıdır.
 
Tetrametiltiuram disülfür, kabloların, tellerin, lastiklerin ve diğer kauçuk ürünlerin imalatında kullanılır.


Tetrametiltiuram disülfür, insan uyuzunun tedavisinde güneşten koruyucu olarak kullanılmış ve bakterisit doğrudan cilde uygulanmış veya sabuna karıştırılmıştır.

Tetrametiltiuram disülfür aynı zamanda kauçukların kükürt vulkanizasyonu için bir kükürt kaynağı ve ikincil hızlandırıcı olarak da kullanılır.

Tetrametiltiuram disülfür, N,N-dimetilditiyokarbamik asidin formal oksidatif dimerizasyonundan kaynaklanan organik bir disülfürdür.



EC / Liste no.: 205-286-2
CAS numarası: 137-26-8

Mol. formül: C6H12N2S4

Moleküler Formül: C6H12N2S4
(CH3)2N-CS-S-S-CS-N(CH3)2

Eşanlamlılar: Arasan; Aules; Bis(dimetiltiyokarbamoil) disülfit; Disülfid, bis(dimetiltiyokarbamoil)-; Merküran; Nomersan; Pomarsol; Spotrete; Tersan 75; Tetrametil tiuramdisülfid; Tetrametiltioperoksidikarbonik diamid (((Me2N)C(S))2S2); Tioperoksidikarbonik diamid (((H2N)C(S))2S2), tetrametil-; Thiram; tirame; tilat; Tiram; Tirame; TMTD; Vancide TM-95


Eş anlamlı(lar): Bis(dimetiltiyokarbamoil) disülfür, Bis(dimetiltiyokarbamil) disülfür, Thiram

Tercih edilen IUPAC adı: Dimetilkarbamotiyoik ditioperoksianhidrit


Kimyasal formül: C6H12N2S4
Molar kütle: 240,42 g·mol−1
Görünüm: Beyaz ila sarı kristal toz veya pul
Koku: Karakteristik[belirsiz]

Erime noktası: 155 ila 156 °C (311 ila 313 °F; 428 ila 429 K)
Kaynama noktası: ayrışır
Suda çözünürlük: 30 mg/L
Buhar basıncı: 0,000008 mmHg (20 °C)




Tetrametiltiuram disülfürün kimyasal özellikleri:

Tetrametiltiuram disülfür bir tür kükürt fungisitidir.
Tetrametiltiuram disülfürün kloroform, aseton ve eterde tamamen çözündüğü bulunmuştur.
Tetrametiltiuram disülfür, toz, akıcı, ıslanabilir toz, suda dağılabilen granüller ve su süspansiyonu formülasyonları halinde ve diğer fungisitlerle karışımlar halinde mevcuttur.

Tetrametiltiuram disülfür düşük ila orta derecede kalıcılığa sahiptir.

TMTD: Formül, C6H12N2S4; MW, 240.44; MP, 155–156°C; KB, 129°C (20 mm Hg'de); log P, 1.73; VP, 1,73E-05 mm Hg; H2O'da çözünürlük, 30 mg/1; diğer çözünürlükler (25°C'de g/l): etanol < 10, aseton 80, kloroform 230 ve heksan 0,04; (20°C'de g/l) diklorometan 170, tolüen 18 ve izopropanol 0,7

Tetrametiltiuram disülfür suda çok az çözünür (30 mg l-1) ve toprak parçacıklarına adsorbe olma eğilimi yüksektir ve bu nedenle yeraltı suyunu kirletmesi beklenmemektedir.

Tetrametiltiuram disülfürün toprak yarı ömrünün 15 gün olduğu rapor edilmiştir. Tetrametiltiuram disülfür asidik topraklarda ve organik madde içeriği yüksek topraklarda daha kolay ayrışır.

Tetrametiltiuram disülfürün kumlu toprakta 2 aya kadar varlığını sürdürdüğü ancak gübreli topraktan 1 hafta içinde kaybolduğu gösterilmiştir.

Tetrametiltiuram disülfürün topraktaki önemli metabolitleri bakır dimetilditiyokarbamatlar, ditiyokarbamat, dimetilamin ve karbon disülfürdür.



Diğer isimler: Bis(dimetiltiyokarbamoil) disülfür; Tioperoksidikarbonik diamid ([(H2N)C(S)]2S2), tetrametil-; Disülfid, bis(dimetiltiyokarbamoil); Aapirol; Aatiram; Accel TMT; Hızlandırıcı T; Hızlandırıcı Thiuram; Aceto TETD; Arasan; Arasan 42S; Arasan 70; Arasan 70-S Kırmızı; Arasan 75; Arasan-M; Arasan-SF; Atiram; Bis(dimetiltiyokarbamil) disülfit; Cyuram DS; Ekagom TB; Falitiram; Fernasan; Fernasan A; Fernid; Formalsol; Bitkisel; Hermat TMT; Heril; Hexathir; Kregasan; Merküram; Metil Tuadlar; Metil Tiram; Nobecutan; Normersan; Panorama 75; Polyram ultra; Pomarsol; Pomarsol Forte; Pomasol; Puralin; Rezifilm; Kraliyet TMTD; Sadoplon; Sadoplon 75; Spotrete; SQ 1489; Tersan; Tetrametiltiuram Bisülfür; Tetrasipton; Thillat; Tiyosan; Tiyoskabin; Tiyotoks; Thiram B; Thiram 75; Thiram 80; Thirasan; Thiulin; Tiurad; Tiuram; Tiuram disülfür, tetrametil-; Tiuram D; Thiuram M; Tiuramil; tilat; Tiuramil; Trametan; Tridipam; Tripomol; Tuad'lar; TUEX; Tulisan; Tutan; TMTD; TMTDS; Vulcafor TMT; Vulcafor TMTD; Vulkacit thiuram; Vulkacit TH; VUagT-I-4; Zaprawa Nasienna T; Tetrametiltiuram disülfür; a,a'-Ditiyobis(dimetiltiyo)formamid; Arasan-sf-x; Bis(dimetil-tiyokarbamoil)-disülfid; Bis((dimetilamino)karbonotiyoil) disülfit; Disolfuro di tetrametiltiourame; Tetrametiltiyouramın disülfürü; Fermid; Fernacol; Formamid, 1,1'-ditiyobis(N,N-dimetiltiyo-; Metiltiuram disülfür; N,N-Tetrametiltiuram disülfür; N,N,N',N'-Tetrametiltiuram disülfür; N,N'-(Ditiyodikarbonotiyoil)bis(N) -metilmetanamin); Nomersan; Terametiltiuram disülfür; Tersan 75; Tersantetrametildiuran sülfür; Tetrametil-tiram disülfür; Tetrametilentiuram disülfür; Tetrametiltiyokarbamoildisülfür; Tetrametiltioperoksidikarbonik diamid; Tetrametiltiyoramdisülfür; Tetrametiltiuram; Tetrametiltiuran disülfür; Tetrametiltiur um disülfür; Tetrathiuram disülfür; Thiotex; Thiramad; Thirame; Thiulix; Thiuram M kauçuk hızlandırıcı; Tirampa; Tiuram; Tyradin; Vancida TM-95; Vulkacit MTIC; Hızlandırıcı T; Anles; Arasan 50 kırmızı; Basultra; Agrichem akıcı thiram; Akrochem TMTD; Aules; Chipco thiram 75; ENT-987; Fermide 850; Naftocit tiuram 16; NSC-1771; Perkacit TMTD; Spotrete-F; Spotrete WP 75; Tetrapom; Thimer; Thioknock; Thiuramin; Vancide TM; Vancide TM-95; Vulkazam S; Vulkacit DTMT; Tioperoksidikarbonik diamid ([(H2N)C(S) )]2S2), N,N,N',N'-tetrametil-; Bis(dimetilaminotiyokarbonil)disülfid; Betoksin; Nocceler TT; Radothiram; Tiradin; Thiram; Robac TMT


Eş anlamlı:
Tioperoksidikarbonik diamid ([(H2N)C(S)]2S2),N,N,N',N'-tetrametil-;Disülfid,bis(dimetiltiyokarbamoil);Tioperoksidikarbonik diamid ([(H2N)C(S)]2S2), tetrametil-;SQ 1489;Hızlandırıcı Tiuram;Aceto TETD;Arasan M;Arasan;Arasan-SF;Bis(dimetiltiyokarbamoil) disülfür;Bis(dimetiltiyokarbamil) disülfür;Fernasan;Fernasan A;Hermal;Heril;Mercuram;Metil Thiram;Normersan;Panoram 75;Pomarsol;Pomasol;Puralin;Rezifilm;Royal TMTD;Spotrete;Tersan;Tetrametiltiuram bisülfür;N,N,N',N'-Tetrametiltiuram disülfür;Tetrametiltiuram disülfür;Tetrametiltiuram disülfür;Thiosan;Thiram;Thiram 75;Thiurad;Thiuram; Thiuram M;Tiuram disülfür,tetrametil-;Tiuramil;Tiuramil;TMTD;TMTDS;Tilat;Tridipam;Tuads;Tulisan;Arasan 75;Fernide;Kregasan;Polyram ultra;Sadoplon;Tetrasipton;Tiulin;Tripomol;VUAgT-I-4;Thiuram D;Thiotox;Thillate;Arasan 42S;Thirasan;Arasan 70;Ekagom TB;Nobecutan;Vulcafor TMTD;Vulkacit Th;Sadoplon 75;Accelerator T;Trametan;Hexathir;Zaprawa Nasienna T;Aatiram;Thiram 80;Vulcafor TMT;Vulkacit thiuram; Hermat TMT;Thiram B;AApirol;Atiram;Falitiram;Formalsol;Thioscabin;Arasan 70-S Red;Tutan;Accel TMT;Tyradin;Tersan 75;Pol-Thiuram;TMT;TUEX;Tigam;Rhenogran TMTD;Metiurac;Nocceler TT; Rhodiauram;Thiotox (mantar ilacı);Hızlandırıcı T;Ferna-Col;Metil Tuads;Arasan 50 kırmızı;Radothiram;Radotiram;Thiride;Thiuram TMTD;Tetrametiltioperoksidikarbonik diamid;Zupa S 80;Betoxin;Robac TMT;Pomarsol Forte;12680-07-8 ;12680-62-5;39456-80-9;56645-31-9;66173-72-6;92481-09-9;93196-73-7;200889-05-0;1135443-08-1;2213445 -87-3



Tetrametiltiuram disülfürün kullanım alanları:
1. Tetrametiltiuram disülfür, 7 güne kadar kalıcı etki süresine sahip, geniş spektrumlu koruyucu fungisitlere aittir.
Esas olarak tohum ve toprakla mücadelede ve külleme, is ve pirinç fidelerinin tahıl mahsullerinde kurumasını önlemek için kullanılır.
Bazı meyve ağaçları ve sebze hastalıklarında da kullanılabilir.
Örneğin, tohumun 500 gram %50 ıslanabilir tozla pansumanlanması, pirinç patlamasını, yaprak lekesini, arpayı ve buğday lekesini kontrol edebilir.

2. Bir pestisit olarak Tetrametiltiuram Disülfür genellikle Tetrametiltiuram disülfür olarak adlandırılır.
Tetrametiltiuram disülfür esas olarak tohumları ve toprağı tedavi etmek ve tahıllarda külleme, is ve sebze hastalıklarını önlemek ve kontrol etmek için kullanılır.

Tiram (Tetrametiltiuram disülfür), benzer ürünlerin toplam miktarının %85'ini oluşturan bir tiuram vulkanizasyon hızlandırıcısını temsil eder.

Thiram (Tetrametiltiuram disülfür) aynı zamanda en yüksek kullanım oranına sahip doğal kauçuk, dien sentetik kauçuk, Ⅱ, R ve EPDM'nin süper hızlandırıcısıdır.
Tetrametiltiuram Disülfürün (Tetrametiltiuram disülfür) vulkanizasyonu teşvik eden gücü güçlüdür ancak çinko oksit olmadan vulkanize edilmez.

3. Tetrametiltiuram disülfür kabloların, tellerin, lastiklerin ve diğer kauçuk ürünlerin imalatında kullanılır.

4. Tetrametiltiuram disülfür doğal, sentetik ve lateks kauçuğun süper hızlandırıcısıdır.

5. Tetrametiltiuram disülfür, doğal kauçuk, bütadien kauçuğu, stiren-bütadien kauçuğu ve poliizopren kauçuğun geç etki destekleyicisi olarak kullanılır.

6. Tetrametiltiuram disülfür, pirinç, buğday, tütün, şeker pancarı, üzüm ve diğer mahsullerin haşere kontrolünde, ayrıca tohum kaplama ve toprak işlemede kullanılır.

7. Tetrametiltiuram disülfür, doğal kauçuk, sentetik kauçuk ve lateks üretimi için uygundur ve kürleme maddesi olarak kullanılabilir.
Tetrametiltiuram disülfür, diğer hızlandırıcılarla birlikte sürekli vulkanizasyon hızlandırıcısı olarak kullanılabilen tiyazol hızlandırıcıların ikinci hızlandırıcısıdır.

8. Tetrametiltiuram disülfür (TMTD), kauçuk endüstrisinde süper vulkanizasyon hızlandırıcısı olarak kullanılabilir ve sıklıkla bir tiyazol hızlandırıcıyla birlikte kullanılır.
Tetrametiltiuram disülfür ayrıca sürekli kauçuk hızlandırıcı olarak diğer hızlandırıcılarla da birleştirilebilir.
Tetrametiltiuram disülfür ayrıca 100 ° C'nin üzerinde serbest kükürtün yavaş yavaş ayrışması için bir kürleme maddesi olarak da kullanılabilir.
Ürünleri eskimeye ve ısıya karşı mükemmel dirence sahiptir, dolayısıyla doğal ve sentetik kauçuk için de geçerlidir.
Tetrametiltiuram disülfür esas olarak lastik, iç lastik, ayakkabı, kablo ve diğer endüstriyel ürünleri üretmektedir.
Tarımda Tetrametiltiuram disülfür fungisit ve böcek ilacı olarak kullanılabilir ve aynı zamanda yağlayıcı katkı maddesi olarak da kullanılabilir.

9. Dimetilamin, karbon disülfür, amonyak yoğunlaştırma reaksiyonundan üretim yöntemleri, dimetil ditiyokarbamat ve ardından hidrojen peroksitin nihai ürüne oksidasyonuydu.



Çevrilmiş isimler
thiram (cs)

thiram (da)

Thiram (it)

Thiram (nl)

Thiram (no)

thiram (ISO) bis(dimethylthiokarbamoyl)disulfid (cs)

Thiram (ISO) Bis-(dimethyl-thiocarbamoyl)-disulfid (de)

Thiram (Θιράμη) (el)

thiram tetramethylthiuram disulfide (nl)

thiram tetramethylthiuramdisulfid (da)

thiram δις (διμεθυλο-θειοκαρβαμοϋλ)-δισουλφίδιο (el)

Thirame (fr)

Thiuram (de)

Tiraam (et)

Tiraam tetrametüültiuraamdisulfiid (et)

Tiraami (fi)

Tiraami Tetrametyylitiuraamidisulfidi (fi)

Tiram (es)

Tiram (hr)

Tiram (hu)

Tiram (mt)

Tiram (ro)

Tiram (sl)

Tiram (sv)

tiram (bis dimetilcarbamoil) disolfuro disolfuro di tetrametiltiourame (it)

tiram (ISO) disulfura de tetrametiltiuram (ro)

tiram (ISO) tetrametiltiuram-diszulfid (hu)

tiram disulfuro de tetrametiltiuram disulfuro de bis (N,N-dimetiltiocarbamilo) (es)

tiram tetrametyltiuramdisulfid (no)

tiram tetrametyltiuramdisulfid (sv)

Tiramas (lt)

tiramas (ISO) tetrametiltiuramo disulfidas (lt)

Tirame (pt)

tirame dissulfureto de tetrametiltiurama (pt)

Tirams (lv)

tirám (sk)

tirám (ISO) bis(dimetyltiokarbamoyl)disulfán (sk)

tirāms (ISO) tetrametiltiurāma disulfīds (lv)

Tiuram (pl)

tiuram (ISO) disulfid tetrametylotiuramu (pl)

Тирам (bg)

тирам (ISO) тeтраметилтиурам дисулфид (bg)




IUPAC names
[disulfanediylbis(carbonothioylnitrilo)]tetramethan

[disulfanediylbis(carbonothioylnitrilo)]tetramethane

Bis(dimethylthiocarbamoyl) disulfide

bis(dimethylthiocarbamoyl) disulfide

Bis(dimethylthiocarbamoyl)disulfide

dimethylcarbamothioylsulfanyl N,N-dimethylcarbamodithioate

N,N,N',N'-tetramethyl-Thioperoxydicarbonic diamide ([(H2N)C(S)]2S2)

N,N-diethylcarbamodithioate

N,N-dimethyl[(dimethylcarbamothioyl)disulfanyl]carbothioamide

Tetramethylthiuram Disulfide

tetramethylthiuram disulfide

Tetramethylthiuram disulphide

tetramethylthiuram disulphide

Thioperoxydicarbonic diamide ([(H2N)C(S)]2S2), N,N,N',N'-tetramethyl-

Thioperoxydicarbonic diamide, tetramethyl-

Thiram

thiram

Thiram

thiram (ISO)

UPV

Trade names
MAT77 B

Thiram P
Registration dossier








thiram
Tetramethylthiuram disulfide
137-26-8
Thiuram
Rezifilm
TMTD
Pomarsol
Thirame
Arasan
Fernasan
Nobecutan
Thirasan
Aapirol
Tersan
Tetrathiuram disulfide
Tetramethylthiuram
Falitiram
Formalsol
Hexathir
Kregasan
Mercuram
Normersan
Sadoplon
Spotrete
Tetrasipton
Thillate
Thiramad
Aatiram
Atiram
Fermide
Fernide
Hermal
Pomasol
Puralin
Thiotox
Thiulin
Thiulix
Heryl
Pomarsol forte
Methyl tuads
Accelerator T
Methyl Thiram
Fernasan A
Tetramethylthiuram disulphide
Nocceler TT
Arasan-M
Bis(dimethylthiocarbamoyl) disulfide
Thiram B
Arasan-SF
Cyuram DS
Ekagom TB
Hermat TMT
Tetramethylenethiuram disulfide
Accel TMT
Accelerator thiuram
Aceto TETD
Radothiram
Royal TMTD
Tetramethyl-thiram disulfid
Fernacol
Sadoplon 75
Tetramethylthiuram bisulfide
Tetrapom
Thioknock
Thirampa
Thiramum
Anles
Arasan-SF-X
Aules
Thimer
Panoram 75
Tetramethylthiouram disulfide
Tetramethylthiurane disulfide
Arasan 70
Arasan 75
Tersan 75
Thiram 75
Thiram 80
Spotrete-F
TMTDS
Arasan 70-S Red
Tetramethylthioperoxydicarbonic diamide
Methylthiuram disulfide
N,N-Tetramethylthiuram disulfide
Metiurac
Micropearls
Nomersan
Thianosan
Cunitex
Delsan
Thimar
Teramethylthiuram disulfide
Tersantetramethyldiurane sulfide
Pol-Thiuram
Arasan 42-S
Tetramethylthiurum disulfide
Disulfure de tetramethylthiourame
Tetrathiuram disulphide
Sranan-sf-X
Hy-Vic
SQ 1489
Chipco thiram 75
Bis(dimethyl-thiocarbamoyl)-disulfid
Orac TMTD
Tetramethylthioramdisulfide
Tetramethyldiurane sulphite
Thiotox (fungicide)
Disulfide, bis(dimethylthiocarbamoyl)
Bis((dimethylamino)carbonothioyl) disulfide
Fermide 850
Tetramethyl thiuramdisulfide
Tetramethylthiocarbamoyldisulphide
Thiuramyl
Thylate
Methyl thiuramdisulfide
Bis(dimethylthiocarbamyl) disulfide
Tetramethyl thiurane disulfide
Bis(dimethyl thiocarbamoyl)disulfide
Thirame [INN-French]
Thiramum [INN-Latin]
Thiuram D
Disolfuro di tetrametiltiourame
Tetramethyl thiurane disulphide
Tetramethylenethiuram disulphide
N,N'-(Dithiodicarbonothioyl)bis(N-methylmethanamine)
RCRA waste number U244
Flo Pro T Seed Protectant
Tetramethylthiuram bisulphide
Tetramethylthiuran disulphide
Tetramethylthiurum disulphide
NSC-1771
Tetramethyl thiuram disulfide
alpha,alpha'-Dithiobis(dimethylthio)formamide
Thiotex
Thiurad
Tirampa
Tiuramyl
Trametan
Tridipam
Tripomol
Tyradin
Tuads
Tutan
Vulkacit mtic
N,N,N',N'-Tetramethylthiuram disulfide
N,N-Tetramethylthiuram disulphide
Vulkacit thiuram
Thioperoxydicarbonic diamide, tetramethyl-
Thiuram M
Vulkacit TH
Tetramethylthioramdisulfide [Dutch]
Vulcafor TMT
Vulcafor TMTD
Bis((dimethylamino)carbonothioyl) disulphide
FMC 2070
Bis(dimethylthiocarbamoyl) disulphide
Tetramethyl-thiram disulfid [German]
Formamide, 1,1'-dithiobis(N,N-dimethylthio-
Zaprawa Nasienna T
[Me2NC(S)S]2
Vancida tm-95
Disulfuro di tetrametiltiourame
Arasan 42S
TUEX
Disolfuro di tetrametiltiourame [Italian]
Disulfuro di tetrametiltiourame [Italian]
DTXSID5021332
Disulfure de tetramethylthiourame [French]
NSC1771
dimethylcarbamothioylsulfanyl N,N-dimethylcarbamodithioate
Bis(dimethyl-thiocarbamoyl)-disulfid [German]
VUAgT-I-4
NSC-49512
Thioperoxydicarbonic diamide ([(H2N)C(S)]2S2), tetramethyl-
NSC-622696
[disulfanediylbis(carbonothioylnitrilo)]tetramethane
Thiuram M rubber accelerator
MLS000069752
MLS002702972
0D771IS0FH
CHEBI:9495
Thiuram disulfide, tetramethyl-
Thiuram-M
Thioperoxydicarbonic diamide (((H2N)C(S))2S2), tetramethyl-
bis[Dimethylthiocarbamyl] disulfide
NSC49512
CCG-35460
NSC-59637
NSC622696
TNTD
SQ-1489
NCGC00091563-01
SMR000059023
Thioperoxydicarbonic diamide ((H2N)C(S))2S2, tetramethyl-
[dithiobis(carbonothioylnitrilo)]tetramethane
.alpha.,.alpha.'-Dithiobis(dimethylthio)formamide
DTXCID401332
Caswell No. 856
Granuflo
N,N-dimethyl[(dimethylcarbamothioyl)disulfanyl]carbothioamide
Thiuramin
C6H12N2S4
N,N',N'-Tetramethylthiuram disulfide
Thioperoxydicarbonic diamide (((H2N)C(S))2S2), N,N,N',N'-tetramethyl-
CAS-137-26-8
Formamide,1'-dithiobis(N,N-dimethylthio-
Bis[(dimethylamino)carbonothioyl] disulfide
Attack [Antifungal]
Thiram [ISO]
NSC59637
CCRIS 1282
HSDB 863
ENT 987
WLN: 1N1 & YUS & SSYUS & N1 & 1
NSC 1771
EINECS 205-286-2
NSC 49512
NSC 59637
RCRA waste no. U244
EPA Pesticide Chemical Code 079801
NSC 622696
BRN 1725821
tiramo
UNII-0D771IS0FH
Basultra
Betoxin
Tiradin
Accelerant T
AI3-00987
Arasan m
Vulkazam S
Thioperoxydicarbonic diamide ([(H2N)C(S)]2S2), N,N,N',N'-tetramethyl-
Vanguard GF
Vancide TM
Akrochem TMTD
Perkacit TMTD
Vulkacit DTMT
Robac TMT
Rezifilm (TN)
Arasan 50 red
Spotrete WP 75
MFCD00008325
Vancide TM-95
Naftocit thiuram 16
Spectrum_001687
Thiram (USAN/INN)
Agrichem flowable thiram
THIRAM [HSDB]
THIRAM [IARC]
THIRAM [INCI]
THIRAM [USAN]
THIRAM [INN]
Spectrum2_001554
Spectrum3_001592
Spectrum4_000860
Spectrum5_001653
THIRAM [WHO-DD]
THIRAM [MI]
THIRAM [MART.]
bmse000928
EC 205-286-2
NCIMech_000272
cid_5455
NCIOpen2_007854
SCHEMBL21144
BSPBio_003184
KBioGR_001499
KBioSS_002167
4-04-00-00242 (Beilstein Handbook Reference)
BIDD:ER0359
DivK1c_000741
SPECTRUM1503322
SPBio_001428
CHEMBL120563
Thiram [USAN:INN:BSI:ISO]
BDBM43362
HMS502F03
KBio1_000741
KBio2_002167
KBio2_004735
KBio2_007303
KBio3_002684
KUAZQDVKQLNFPE-UHFFFAOYSA-
ENT-987
NINDS_000741
HMS1922A12
HMS2093E03
HMS2234B08
HMS3374C05
Pharmakon1600-01503322
Tetramethylthiuram disulfide, 97%
Tox21_111150
Tox21_201569
Tox21_301102
NSC758454
s2431
STL264104
(dimethylamino){[(dimethylamino)thioxomethyl]disulfanyl}methane-1-thione
AKOS000120200
bis (dimethyl thiocarbamoyl) disulfide
Bis(dimethylaminothiocarbonyl)disulfide
Tox21_111150_1
bis(dimethylaminothiocarbonyl) disulfide
DB13245
KS-5354
NSC-758454
IDI1_000741
QTL1_000082
NCGC00091563-02
NCGC00091563-03
NCGC00091563-04
NCGC00091563-05
NCGC00091563-06
NCGC00091563-07
NCGC00091563-08
NCGC00091563-09
NCGC00091563-10
NCGC00091563-12
NCGC00255002-01
NCGC00259118-01
NCI60_001477
NCI60_006736
SBI-0051813.P002
Thiram, PESTANAL(R), analytical standard
B0486
CS-0012858
FT-0631799
EN300-16677
D06114
D97716
AB00052345_10
Q416572
SR-01000736911
J-006992
J-524968
SR-01000736911-2
Thiram, certified reference material, TraceCERT(R)
BRD-K29254801-001-06-3
Z56754480
F0001-0468
TETRAMETHYLTHIOPEROXYDICARBONIC ACID [(H2N)C(S)]2S2
N,N-Dimethyl[(dimethylcarbamothioyl)-disulfanyl]carbothioamide
1-(dimethylthiocarbamoyldisulfanyl)-N,N-dimethyl-methanethioamide
N,N-dimethylcarbamodithioic acid (dimethylthiocarbamoylthio) ester
InChI=1/C6H12N2S4/c1-7(2)5(9)11-12-6(10)8(3)4/h1-4H3
N(1),N(1),N(3),N(3)-tetramethyl-2-dithioperoxy-1,3-dithiodicarbonic diamide
N,N-dimethylcarbamodithioic acid [[dimethylamino(sulfanylidene)methyl]thio] ester
TETRAMETHYLTHIOPEROXYDICARBONIC DIAMIDE ((((CH(SUB 3))(SUB 2)N)C(S))(SUB 2)S(SUB 2))


Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.