1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

METİL GLUCET-20



Metil Glucet-20, etoksile edilmiş Metil Glikozdur ve cilt bakım ürünleri ve temizleyiciler de dahil olmak üzere kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, nemlendirici ve duyusal düzenleyici olarak işlev görür.

METİL GLUCET-20, kozmetik ürünlerde nemlendirici ve bakım maddesi olarak çalışan, mısır şekeri türevi, suda çözünür, açık sarı bir kimyasaldır.

Metil Glucet-20, cilt bakım maddesi olarak çalışan Metil Glikozun bir Polietilen glikol eteridir.


Metil Glucet-20, bir kozmetik ürünün ambalajındaki ve ciltteki su içeriğini korumak için Cilt Bakımı ve Temizleyicilere eklenen nemlendirici bir kimyasaldır.

Metil Glucet-20, cildin su içeriğini artıran, pürüzsüz ve yumuşak kalmasına yardımcı olan nemlendirici bir kimyasaldır.

Metil Glucet-20, cilde ve saça nem ve pürüzsüzlük sağlayan nemlendirici bir maddedir.

Metil Glucet-20 aynı zamanda yumuşaklığı ve yumuşak yapısıyla da bilinir, bu da onu hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine uygun hale getirir.

Metil Glucet-20, cildin nemini korumaya yardımcı olduğu ve kuruluğu önlediği için kremler, losyonlar ve merhemler gibi sağlık ürünlerinde yaygın olarak kullanılır.


CAS numarası: 68239-42-9

EC / Liste no.: 614-384-8

Poli(oksi-1,2-etandiil), a-hidro-ω-hidroksi-, metil β-D-glukopiranosidli eter (4:1)

Fonksiyon: Yumuşatıcı / Nemlendirici / Duyusal Değiştirici



Metil Glucet-20 ayrıca saçın dokusunu ve yönetilebilirliğini geliştirmek için saç bakım ürünlerinde de kullanılır.



Eş anlamlılar: Glucam E-20, Etoksile metil glukozit, 68239-42-9, Aloxe MG-20, HETOXIDE MG-20, Reaqua E20, GLUCO E20, Glucam E-20 nemlendirici, RITACAM E-20, Glukosa E20, Metil Gluceth E20KC , Metil Glikoz Polietilen glikol eter, Metil Glikoz 20 EO, POE 20 Metil Glikoz, MetilGluset, Etoksile metil beta-D-glukozit, Metil Glucet-20 (MeG E-20)





Metil Glucet-20 ayrıca şampuanların zenginliğini arttırır ve temizleyicilerin köpüklenme özelliklerini arttırır.

Metil Glucet-20, esas olarak nem tutma özellikleri nedeniyle ve cilt kremlerinde ve diğer kozmetiklerde gözenekleri ve folikülleri açmak için yüzey aktif madde olarak kullanılan benzersiz bir nemlendirici maddedir.


Metil Glucet-20 kalıp sabunların çatlamasını önlemeye yardımcı olur ve kalıp sabun ekstrüzyonunda proses yardımcısı olarak görev yapar.

Önerilen Kullanım düzeyi: Önerilen kullanım düzeyi, tedarik edildiği gibi ağırlıkça %0,1 ila 5,0'dır



Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.