1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

PAS ÖNLEYİCİ ( korozyon önleyici)

Kalsiyum Petrol Sülfonat; Sülfonik Asitler, Petrol, Kalsiyum Tuzları; 61789-86-4
Sodium Petroleum Sufonate; Sodyum Petrol Sülfonat; sodyum petrolyum sülfonat; SPS; sodyumpetrolyumsülfonat.
Baryum petrol sülfonat; Sülfonik asitler, petrol, baryum tuzları; CAS Numarası: 61790-48-5; EINECS: 263-140-3; FONKSİYONLAR: Emülgatör, Katkı Maddesi

 
 
 

korozyon önleyici tedarikçisi Ataman Kimyasallar: Sülfonatlar, metal işleme sıvıları ve motor yağları için katkı maddesi olarak kullanılır. Sürfaktan ve pas önleme işlevleri gibi özel işlevler sağlarlar.

Kalsiyum petrol sülfonat; EC 263-093-9; EINECS 263-093-9; Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları;Petrol sülfonik asitler, kalsiyum tuzları; Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları ; Kalsiyum petrol sülfonat; 

Kimyasal Adı: Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları
Eş anlamlılar: kalsiyum petrolem sülfonat; KALSİYUM PETROL SÜLFONAT; Petrol kalsiyum sülfonat; sülfonik asit, petrol, kalsiyum tuzu; Petrol sülfonik asitler kalsiyum tuzları; Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları; Aşırı Bazlı Sentetik Kalsiyum Sülfonat TBN400, TBN300; Dağıtıcı T102

Pas Önleyici Yağ; Kayganlaştırıcı yağ; Buzdolabı yağı; Aşınma önleyici hidrolik yağı; Dişli yağı; Endüstriyel dişli yağı; Pas önleyici yağlama yağı; DAĞITICI AJANLAR; Paslanmaya karşı emülsifiye edilmiş yağ; Dehidrasyon pas önleyici yağ; Baskı mürekkebi; Plastik çimento boyası; Paslanmaya karşı dayanıklı temizlik maddesi NA; Pas önleyici ajan

Pas önleyici yağ; Pas önleyici yağ

Kalsiyum petrol sülfonat kullanımları ve uygulamaları şunları içerir: Deterjan, pas önleyici; yağlama yağı katkı maddesi; emülgatör

SINIF: Özel Kimyasallar

FONKSİYONLAR: Emülgatör, Pas Önleyici, Katkı Maddesi

Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları
Ajan Adı: Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları
CAS Numarası: 61789-86-4
Eş anlamlılar: Kalsiyum petrol sülfonat; Kalsiyum petrol sülfonatlar; Sülfonik asit, petrol, kalsiyum tuzu; Petrol sülfonik asitler, kalsiyum tuzları; (Nötr) Kalsiyum Sülfonat; Additin RC 4220; Kalsiyum uzun zincirli alkaril sülfonat; OLOA 4246A; XDE25 / A; [IUCLID]
Kategori: Petrol Yağları
Tanım: Petrol kokulu koyu kıvamlı sıvı
Kaynaklar / Kullanımlar: Madeni yağ ve yakıt endüstrisinde kullanılır; [IUCLID] Petrol katkı maddesi alkaril sülfonatlar: Yüksek derecede rafine yağlama baz yağında üretilir ve asla izole edilmez; Petrol baz stoklarında katkı maddesi olarak kullanılır (bitmiş yağ karışımlarına daha fazla işlenecekleri yağ karıştırıcılarına satılır); [EPA ChAMP] Gıda dışı pestisit ürünlerinde inert bir bileşen olarak kullanımına izin verilmiştir; [EPA] Korozyon önleyici sıvılarda kullanılır;


Yalnızca yağlayıcı tipte yağların varlığında üretilmiştir ve fiziksel özelliklerin ölçümü için izole edilmemiştir; İnsan derisi hassaslaştırma yama testi çalışmalarında şüpheli sonuçlar; Laboratuar ve imalat personelinde yüksek mesleki maruziyet ile elli yılı aşkın süredir kullanılan bu tür malzemenin neden olduğu bilinen hiçbir olumsuz sağlık etkisi; [IUCLID] Petrol katkı maddesi alkaril sülfonatlar: Grubun üyeleri ve destekleyici bileşikler, hayvan çalışmalarında düşük akut oral toksisite gösterdi; [EPA ChAMP] Hafif cilt ve ciddi göz tahrişine neden olabilir; Yüksek buhar konsantrasyonları solunum yolu tahrişine ve baş ağrısına neden olabilir;

ATAMAN CHEMICALS, Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat tedarikçisidir. ATAMAN, çeşitli uygulamalar ve kullanımlar için çeşitli endüstrilere Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat tedarik etmektedir. ATAMAN, dünya çapında çok sayıda ülkeye Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat ithalatçısıdır. Üreticiler güvenilir, verimli ve uygun maliyetli bir Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat tedariki için ATAMAN'a güveniyor. ATAMAN, müşterilerimize tedarik zinciri çözümleri sağlamak için rekabetçi ve güvenilir Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat üreticileri ile birlikte çalışır.

ATAMAN CHEMICALS, Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat 300 TBN'de Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat, Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat 400 TBN, Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat Teknolojisi sınıf (lar) ı tedarik eder. ATAMAN, Yağlayıcı ve Gres için kullanıcılara / müşterilere Aşırı Bazlı Kalsiyum Sülfonat tedarik etmektedir.

Ataman'ın sodyum sülfonatları, müşteri formülasyonlarında mükemmel emülsiyon kalitesi ve korozyon direnci sağlar. Daha düşük moleküler ağırlıklı sülfonatlar mükemmel emülsiyon performansı sağlarken, daha yüksek moleküler ağırlıklı sülfonatlar eşsiz pas önleme sağlar. Uygulamaya bağlı olarak, bu iki özelliğin dengesi maksimum performans için kritiktir.

Anahtar Uygulamalar
Petrol katkı maddeleri; Deterjanlar, Aşınma Önleyici; Dağıtıcılar; VI İyileştirici; Korozyon önleyicileri; Emülgatörler; Aşırı Basınç; Sürtünme Düzenleyici; Köpük önleyici

Ürün Açıklaması
Bu nötralize, birinci amaç, suda ve yağda çözünür sentetik kalsiyum sülfonatlar, dağıtıcı, emülsifikasyon, metal işleme, korozyon önleme, yağlama yağı katkı maddesi, tarım, cevher yüzdürme, gelişmiş yağ geri kazanımı ve endüstriyel temizlik uygulamalarında kullanılır.

Başvurular
Motor yağlarında dağıtıcı ve korozyon önleyici olarak.
Pas önleyici formülasyonlarda, kaplamalarda ve greslerde kullanılır
Dizel motorlarda oluşan karbonu dağıtır


UYGULAMA

Mükemmel pas önleme, temizleme ve Anti oksidan Özellikler kazandırır.
Değirmen yağlarında, kısa süreli pas önleyicilerde, kaplamalarda ve greslerde korozyon önleyici
Motor yağında dağıtıcı ve korozyon önleyici.
Antipas uygulamaları için kaplanmış Soğuk Haddelenmiş Çeliğe mükemmel direnç sağlar.
Oldukça asidik ortam ve yüksek nemli atmosfer gibi son derece zorlu koşullarda çalışır.
Deterjan, dispersan özelliklere sahip leke tutmaz.
Çevre Dostu, Biyobozunur, yan etkisi yoktur.

KALSİYUM PETROL SÜLFONAT KULLANIMLARI
Ataman Kimya, normal ve yüksek TBN (yüksek toplam baz sayısı -Kalsiyum Petrol sülfonat) sağlar.
Kalsiyum Petrol sülfonatlar aşağıdaki uygulamalarda kullanılır:

Gres
Kalsiyum sülfonat gresleri genellikle pas performansı için faydalıdır ve oksidasyon kararlılığı iyi veya mükemmel kabul edilir.
Kalsiyum sülfonat greslerin doğasında bulunan kalsit parçacıkları, onları yüksek sıcaklık uygulamaları için iyi bir seçim haline getirir.
Ataman'ın Kalsiyum Petrol Sülfonatı, Sülfonatlarımız özelleştirilmiş spesifikasyonlarda ve cazip fiyatlarla sunulduğundan gres üreticileri için iyi bir seçimdir.
Kalsiyum Sülfonat Gresleri otomotiv, tarım, inşaat, gıda, sanayi, madencilik, kağıt imalatı ve çelik fabrikalarında kullanılmaktadır.

Deterjan
Ataman Kimya'nın Kalsiyum Petrol Sülfonatı, çamur birikintilerini önlemek için kullanılabilecek en kaliteli deterjan üretiminde kullanımını bulmaktadır.

Pas Önleyiciler ve Korozyon Önleyici
ATAMAN CHEMICALS'in yüksek Baz numarası ve normal Kalsiyum Petrol Sülfonatı, pas önleyici, inhibitör ve korozyon önleyici yağlar ve yağlayıcılar üretmek için kabul görmüş performans kimyasallarıdır.

Emülgatör
Korozyon önleyici emülgatör formülasyonu en iyi petrol sülfonat serimizle harmanlanır.

Yağ Katkıları
Kalsiyum Petrol Sülfonatlar Motor Yağlarında, Metal İşleme, Otomatik Şanzıman Yağlarında, Endüstriyel ve Otomotiv Dişli Yağ katkılarında ve Yağlayıcılarda kullanılmaktadır. Ataman'ın petrol sülfonatları, yüksek sıcaklık uygulamaları, endüstriyel yağlar ve yağlayıcıların karıştırılması için kullanılır.



Düzenleyici süreç adları: Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları
EC Envanteri: Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları
Ön Kayıt süreci
CAS adları: Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları
Diğer IUPAC isimleri
KALSİYUM PETROL SÜLFONAT
Kalsiyum petrol sülfonat
SÜLFONİK ASİT KALSİYUM TUZU, PETROL
C10 ila 40 doymuş doğrusal ve dallı alkilaril türevli benzensülfonik asit kalsiyum tuzlarının petrol karışımı.
C10 ila 47 doymuş doğrusal alkaril türevli siklopentan sikloheksanbenzen sülfonik asit ve C10 ila 47 doymuş doğrusal alkaril türevli siklopentan fenobenzen sülfonik asit kalsiyum tuzlarının petrol karışımı
sülfonik asit, petrol, kalsiyum tuzları
sülfonik asitler, petrol kalsiyum tuzu
SÜLFONİK ASİTLER, PETROL, KALSİYUM TUZLARI
Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları
Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları
Sülfonik asitler, petrol, kalsiyum tuzları, aşırı bazlı


Sülfonatlar petrol fraksiyonlarından, ligninden ve yağlı yağlardan elde edilir.
Bu malzemeler belirsiz veya değişken bileşim karışımlarıdır, muhtemelen sülfatlar ve diğer sülfür bileşikleri ile birlikte bir veya daha fazla ana kimyasal sülfonat tipini içerir ve büyük ölçüde deneysel prosedürlerle yapılır.
Sülfonatlar, metal işleme yağı ve motor yağı için katkı maddesi olarak kullanılır. Bu kullanımda sülfonatlar, yüzey aktif madde fonksiyonları ve pas önleme gibi özel fonksiyonlar sağlar.
Sülfonasyon, sülfonik asit grubunun (SO2OH) veya karşılık gelen tuz veya sülfonil halojenür grubunun (örn. -SO2CI) organik bir bileşiğe dahil edildiği herhangi bir kimyasal işlem olarak tanımlanabilir.
Doğal petrol sülfonatlar, ham petrolün, ham damıtıkların veya hidrokarbonların mevcut olduğu orijinal ham petroldeki durumlarından önemli ölçüde farklı olmayan bu damıtıkların herhangi bir kısmının sülfonatlanmasıyla üretilenler olarak tanımlanır.
O halde bu doğal malzemeler, en yaygın olarak olefinik polimerlerin veya alkil aromatik hidrokarbonların sülfonasyonundan türetilen sentetik sülfonatlardan oldukça farklıdır.
Kalsiyum Petrol Sülfonat, uygun fraksiyonun Ağır Alkalin Benzeninin Sülfürik Asit veya Sülfür Trioksit ile işlenmesi ve uygun alkollü çözücü kullanılarak sıvı ekstraksiyonu ile rafine edilmesi ve PH kontrolü ve santrifüj ile çözünmeyen tuzların çökeltilmesi ile elde edilen Sülfonik Asit Kalsiyum tuzudur.
Meta petrol sülfonatlar, yağlama yağı katkı maddeleri ve greslerin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Son zamanlarda, üstün metal petrol sülfonatlarının, özellikle kalsiyum petrol sülfonatlarının, 210 F'de en az yaklaşık 200 ila 230 SUS viskoziteye sahip ve yüksek derecede viskoziteli, yüksek oranda rafine edilmiş parafinik yağ fraksiyonunun sülfonatlanmasıyla üretimi için bir proses geliştirilmiştir. yaklaşık 85 ila 100 veya daha yüksek bir viskozite indeksi.
Petrol sülfonat esas olarak yüksek kaynama noktalı petrol fraksiyonlarının karıştırılan bir tank reaktöründe (STR) veya bir düşen film reaktöründe (FFR) işlenmesiyle elde edilir. Döner Dolgulu Yatak Reaktöründe Ultra Düşük Arayüzey Gerilimi ile Petrol Sülfonat Yüzey Aktif Madde Sentezi.

Meta etiketleri:
Kalsiyum Petrol Sülfonat
Kalsiyum Petrol Sülfonat Üretimi
Klorürsüz Kalsiyum sülfonat
Aşırı Bazlı Kalsiyum sülfonat için proses
Petrol sülfonat ürününün filtrasyonu
Petrol Sülfonatlarının Üretimi
Geliştirilmiş Yağlama Bileşimlerinin hazırlanması için proses
Metal Petrol Sülfonatlar
Aşırı bazlı Petoleum Sülfonat
Aşırı bazlı petrol sülfonat üretmek için aparat



ANAHTAR KAVRAMLAR
• Metal korozyonu önleyici canlandırıcılar, bileşen yüzeyinde koruyucu bir döner tabaka oluşturarak metal parçaların korunmasında önemli bir işlev görür.
• Seçim Doğru metal korozyon önleyicinin seçimi, uygulamaya, uygulamaya, son kullanıcının ihtiyaçlarına ve müteakip sonraki proses işleme adımlarına dayanan karmaşık bir süreçtir.
• Metal korozyon önleyicilerin kullanımını etkileyen gelecekteki eğilimler, demir dışı demir dışı metallerin artan kullanımı, çevre çevre sorunları, dünya çapındaki düzenlemeler ve metal parça envanteri için azaltılmış depolama süresidir.


Petrol Sülfonatlar
ATAMAN, müşterilerine etkili bir Petrol Sülfonatları - Baryum Petroelum sülfonat, kalsiyum petrol sülfonatları ve ayrıca Magnezyum petrol sülfonat yelpazesi sunmaktadır.
Bu petrol sülfonatlarının kullanımı güvenlidir ve geçerli madeni yağ endüstrisi standartlarına göre işlenir.
Kesin pH değeri için kabul edilen petrol sülfonatlar, yağlayıcı üretimi ve petrol endüstrilerinin çeşitli gereksinimlerine uyacak şekilde çeşitli sınıflarda mevcuttur.

Sodyum Petrol Sülfonat Kalitesi
Yerçekimi, 15.6 ° C'de 1.02
100 ° C'de viskozite, CST 190
Temellik Temel
Parlama Noktası ° C (COC) 205
Baryum Petrol Sülfonat
Baryum petrol sülfonatın bileşenleri şunları içerir:
Naftan Yağı% 0,5-25
Parafinik yağ% 0,5-25
Çözücüler (Gazyağı, Toluen ve MTO)% 0,5-25
Sodyum Petrol Sülfonat ve Baryum Petrol Sülfonatın Uygulama Alanları:
Değirmen yağlarında korozyon önleyici
Pas önleyiciler, kaplamalar ve gresler
Demülsibilite
Boyanmaz
Motor yağında ıslatıcı, dispersan ve korozyon önleyici olarak kullanılır.
Gresleri, sulu çamur yağlarını, hidrolik sıvıları diğer endüstri ürünlerini formüle etmek için kullanılır
Kalsiyum Petrol Sülfonat
ATAMAN aynı zamanda bileşim açısından doğru ve fiyat açısından rekabetçi olan Kalsiyum Petrol Sülfonat üretmekte ve ihraç etmektedir. Ürün gamımız, doğru bileşim ve hassas pH değeri için müşteriler tarafından takdir edilmektedir. Farklı iklim koşullarında mükemmel kalite, saflık ve istikrar sağlamak için ürün yelpazemizi hijyenik koşullarda işliyoruz.

Kalsiyum Petrol Sülfonat Aralığı
Özelleştirilmiş kalsiyum petrol sülfonat istek üzerine mevcuttur.

Magnezyum Petrol Sülfonat
ATAMAN aynı zamanda bileşim açısından doğru ve fiyat açısından rekabetçi olan Kalsiyum Petrol Sülfonat üretmekte ve ihraç etmektedir. Ürün yelpazemiz, doğru kompozisyon ve müşteriler tarafından takdir edilmektedir.
 
 
 
 
 
 Sodyum petrol sülfonatlar, kesme sıvısı, hidrolik sıvılar, metal işleme yağlayıcıları için kullanılan emülsifiye edilebilir yağlama bileşimlerinin formüle edilmesinde birincil emülsiyonlaştırıcılar olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır.

Sodium Petroleum Sufonate; Sodyum Petrol Sülfonat; sodyum petrolyum sülfonat; SPS; sodyumpetrolyumsülfonat.


Eşanlamlılar: yağda çözünür petrol sülfonatlar, sodyum tuzları; petrol sülfonik asitler, sodyum tuzları; sodyum petrol sülfonat; sülfonatlı petrol, sodyum tuzu; sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları

Sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları; Ajan Adı: Sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları; CAS Numarası: 68608-26-4

Sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları
Eşanlamlılar: SodiuM petrol; Sodyum petrol T702; SODYUM PETROLEUM SÜLFONİK ASİTLER; Sodyum Petrol sülfonat T702; SÜLFONİKASİTLER, PETROL, SODYUM TUZLARI; Petrol sülfonik asitler sodyum tuzları; Sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları; Sülfonsüren 470 g / mol; Sulfonsuren, Erdl-, Natriumsalze, eldivenler


Görünen Ad: Sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları
EC Numarası: 271-781-5
EC Adı: Sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları
CAS Numarası: 68608-26-4
IUPAC Adı: Petrol, C10 ila 47 doymuş doğrusal alkaril türevli siklopentan sikloheksanbenzen sülfonik asit ve C10 ila 47 doymuş doğrusal alkaril türevli siklopentan fenobenzen sülfonik asit sodyum tuzlarının karışımı


GİRİŞ:
Sodyum Hidroksit ile nötralize edilen baz yağın sülfonatlanmasından elde edilir. Ürün temel olarak Yüzey Aktif Ajan, Sıvıların Emülsifikasyonu ve Dağılımı, Sıvı - Katı Sistemin Islanması ve Dağılımı, Pas ve Korozyonun Engellenmesi, Katıların Dağılımı ve Islatılması olarak çalışır.

UYGULAMA:
Çözünür Kesme Yağları, Çözünür Kesme Yağları Emülgatörleri, Pas Önleyiciler, Deri Kimyasalları, Yağ Likörü, Metal İşlem Kimyasalları, Metal işleme sıvısı, Tel çekme yağları, Korozyon inhibitörleri, Koruyucu kaplamalar, Yağ alma maddesi, Yakıt katkı maddesi imalatında yaygın olarak kullanılmaktadır. Yağlama yağı katkı maddesi, Tekstil Yardımcı Maddeleri, cevher Flotasyon Kimyasalları, Mürekkepler vb. Bu ürün Yağ ve Çözücü ile karışabilir.

Eş anlamlılar: Mineral yağ sülfonik asitler, sodyum tuzları; Yağda çözünür petrol sülfonat, sodyum tuzu; Yağda çözünür petrol sülfonatlar, sodyum tuzları; Petrol sülfonik asit, monosodyum tuzu; Petrol sülfonik asit, sodyum tuzu; Petrol sülfonik asitler, sodyum tuzları; Petrol sülfonat, sodyum tuzu; Sülfonlanmış petrol sabunu; Sülfonatlanmış petrol, sodyum tuzu; Sodyum petrol sülfonat;
Kategori: Petrol Rafineri Kalıntıları
Tanım: Hafif petrol kokusu olan kahverengi viskoz sıvı; [AIC MSDS]
Kaynaklar / Kullanımlar: Temel kimya endüstrisinde ve metallerin çıkarılması, rafine edilmesi ve işlenmesinde kullanılır; [IUCLID] Petrol katkı maddesi alkaril sülfonatlar: Yüksek derecede rafine yağlama baz yağında üretilir ve asla izole edilmez; Petrol baz stoklarında katkı maddesi olarak kullanılır (daha sonra bitmiş yağ karışımlarına işlenecekleri yağ karıştırıcılarına satılır); Gıda dışı pestisit ürünlerinde inert bir bileşen olarak kullanımına izin verilmiştir; Metal işleme sıvıları, motor yağları, yakıt katkı maddeleri ve korozyon önleyici bileşiklerde yüzey aktif maddeler ve pas önleyici olarak kullanılır.
Yorumlar: Petrol katkı maddesi alkaril sülfonatlar: Grubun üyeleri ve destekleyici bileşikler, hayvan çalışmalarında düşük akut oral toksisite göstermiştir; Tavşanların 28 günlük dermal çalışmalarında vücut ağırlıklarının azalmasına, histopatolojik değişikliklere (testis ve karaciğer) ve hematolojide değişikliklere neden olur; [EPA ChAMP] Cildi, gözü ve solunum yolunu ciddi şekilde tahriş eder; [ICSC] Hafif ila orta derecede cilt ve gözü tahriş edicidir; [AIC MSDS]

Petrol sülfonat, beyaz yağ ile birlikte, geleneksel olarak rafinatın dumanlı sülfürik asit ile işlenmesinden ticari olarak üretilir. Metal işleme uygulamalarında kullanılmıştır.


Sodyum hidroksit ile nötralize edilmiş özel ithal baz yağların sülfonasyonundan elde edilen Sodyum Petrol Sülfonat ile müşterilerimize kolaylık sağlıyoruz.
Sodyum Petrol Sülfonat, bileşimde doğrudur ve yağlar ve çözücülerle karışabilir. Yüksek raf ömrü için düşünülen bu katkı maddesi, farklı iklim koşullarında kararlıdır ve yüzey aktif madde olarak çalışır.

Uygulama:

Çözünür kesme yağları
Çözünür kesme yağlarının emülgatörleri
Pas önleyici,
Deri kimyasalları
Yağlı likör
Metal işleme kimyasalları
Tekstil yardımcıları
Mürekkepler

Sodyum Petrol Sülfonat
ATAMAN KİMYA, Sodyum Petrol Sülfonatlar ithalat ve ihracatçısıdır. Sodyum Petrol sülfonatların yanı sıra, yağlayıcı katkı maddeleri ve bileşenleri ürün portföyümüzde bulunmaktadır.
Ayrıca diğer petrol sülfonatlar, Petrol Sülfonatlar, Kalsiyum, Magnezyum Petrol Sülfonat, Baryum Petrol sülfonatlar, TBN güçlendirici, motor yağı katkı maddeleri, hidrolik Yağ katkıları, dişli yağı katkı maddeleri, aşınma önleyici maddeler, dağıtıcı, deterjanlar, antioksidanlar, aşırı basınç katkı maddeleri ve yağlama yağı harmanlama ve yağlama yağı harmanlama işlemleri için çok çeşitli yağlayıcı katkı maddeleri de satışını yaptığımız ürünler arasındadır.


ATAMAN CHEMICALS’ın sodyum sülfonatlarının kullanımı güvenlidir ve geçerli endüstri standartlarına göre üretilir.
Sodyum Petrol Sülfonat, madeni yağ harmanlama prosesleri için müşterilerin farklı gereksinimlerine uyacak şekilde çeşitli tiplerde mevcuttur.

ATAMAN CHEMICALS'ın Sodyum Petrol Sülfonatı, seçilmiş endüstriyel ve metal işleme uygulamalarında ağırlıkça % 10 ile % 22 arasında değişen konsantrasyonlarda kullanılır. 
Sodyum Petrol Sülfonat (SLS) etkilidir ve ayrıca kuru baskı mürekkebi, temizleme solventleri ve petrol kuyusu sondaj sıvılarında kullanılır.

ATAMAN CHEMICALS’ın Sodyum Petrol Sülfonatlarının Uygulama Alanları:
Metal işleme Sıvıları için Sodyum Petrol Sülfonat
Sodyum Petrol Sülfonat


ATAMAN CHEMICALS’ın Korozyon Önleyici Bileşikler için Sodyum Petrol Sülfonatı:
Yüksek moleküler ağırlıklı sodyum petrol sülfonatlar mükemmel nem bariyerleri sağlar ve metal yüzeylere yapışır.
Yüksek Moleküler ağırlıklı SPS, petrol yağları, vakslar, petrol ve çeşitli sentetik malzemeler ile birleştirilebilir ve bitmiş ürünler, koruyucu yağlar ve otomotiv pas önleyici formülasyonlarında uygulama bulur.
Yüksek Moleküler Ağırlıklı Sodyum Sülfonat, çok çeşitli çözücüler içinde çözüldüğünde ince bir film oluşturur. Katı yüzeyde yağı metale tutan yapışkan görevi görür.
Yağı kimyasal olarak metale bağlayarak metal yüzeyine su ve havanın ulaşmasını engeller.

Pas önleyici yağlar ve yağlayıcılar için ATAMAN CHEMICALS'tan kaliteli Sodyum Petrol Sülfonat

ATAMAN CHEMICALS’ın Cevher Flotasyonu için Sodyum Petrol Sülfonatı
Sodyum Petrol sülfonat, çeşitli metaller ve mineraller için flotasyon ajanları olarak hizmet eder. Sodyum Petrol sülfonatlar, cevheri hidrofobik hale getiren parçacıkların yüzeyini ıslatma kabiliyetine sahiptir.
Bu, bir cevherin hava kabarcıklarına yapışmasına ve köpükte yüzeye taşınmasına izin verir.
Sodyum Sülfonat, cevher partiküllerini köpük halinde hava kabarcıklarına bağlar ve böylece onların yükselip kayadan ayrılmasını sağlar.

ATAMAN CHEMICALS’ın De-emülgatörler için Sodyum Petrol Sülfonatı
SPS, emülgatör görevi görür. Hacimli bir yapı, bir damlacık etrafında sürekli bir koruyucu film oluşturmalarını engeller. Çözeltilerden ayrılan büyük bir damlacık oluşturarak iki damlanın birbiriyle temas etmesini sağlar.

ATAMAN CHEMICALS’ın Motor Yağı ve Yakıt Katkıları için Sodyum Petrol Sülfonatı:
Bu uygulama için sodyum sülfonatlar genellikle kalsiyum veya baryum tuzlarına dönüştürülür; ancak bazı durumlarda sodyum sülfonatlar tercih edilebilir. Katkı maddesi olarak kullanıldığında deterjan ve pas önleyici özellikler SPS'nin en önemli işlevleridir.

ATAMAN CHEMICALS’ın Aşırı Bazlama için Sodyum Petrol Sülfonatı
Bir karışımdaki fazla asitleri bulmak ve nötralize etmek için kalsiyum ve magnezyum dahil ekstra atomlarla bir sülfonat molekülünü güçlendirmek için bir işlemdir. Aşırı bazlama tipik olarak motor yağı katkı maddelerinde kullanılır.

ATAMAN CHEMICALS’ın Konfeksiyon Endüstrisi için Sodyum Petrol Sülfonatı
SPS ayrıca deri işleme için hazır giyim endüstrisinde de kullanılmaktadır.

ATAMAN'ın sodyum sülfonatları, doğal petrol yağı hammaddelerinden yapılmıştır. Sonuç olarak, ürünlerimizin moleküler ağırlık dağılımı çok genişken, tipik sentetik sodyum sülfonatların moleküler ağırlıklarının dağılımı dardır.
ATAMAN sodyum sülfonatların geniş moleküler ağırlık dağılımı, sülfonatların yağ ile etkileşime girme kabiliyetini arttırır ve aynı moleküler ağırlıktaki sentetik bir sodyum sülfonata kıyasla mükemmel emülsifikasyon sağlar.
ATAMAN'ın sodyum sülfonatları, alkilatların öncelikle dallı ve kısa zincirli olduğu bir poli-alkillenmiş aromatik halka sisteminden oluşan bir yapıya sahiptir. Tipik sentetik sodyum sülfonatlar, alkilatların doğrusal ve uzun zincirli olduğu mono-alkillenmiş aromatik halka sistemleridir.
ATAMAN sodyum sülfonatlarda bu kısa zincirli ve dallı alkil aromatik grupların varlığı, bunların baz yağ ile uyumluluğunu artırır. Ortaya çıkan faydalar, gelişmiş emülsiyon ve pas önleme özellikleridir.

Başvurular
ATAMAN’ın sodyum sülfonatları mükemmel emülsiyon kalitesi ve korozyon direnci sağlar. Düşük moleküler ağırlıklı sülfonatlar mükemmel emülsiyon performansı sağlarken, yüksek moleküler ağırlıklı sülfonatlar eşsiz bir pas önleyici kaplama sağlar.
Uygulamaya bağlı olarak, bu iki özelliğin dengesi herhangi bir pazardaki performans için kritiktir. Pas önleme ile daha az ilgilenen petrol sahası, sondaj ve madencilik pazarlarında güçlü emülgatör SPS tercih edilir.
Pasın önlenmesinin büyük bir sorun olduğu endüstriyel yağlar pazarında, SPS-I ve SPS-II'nin korozyon önleme özelliği genellikle pas önleyici yağda belirtilir.
Metal işleme endüstrisinde, başarılı bir formülasyon için hem emülsiyon hem de korozyon performanslarının dengesi kritik önem taşır.
Burada piyasa, SPS'nin dengeli emülsiyon ve korozyon direncini tercih ediyor


Petrol sülfonatların kimyasal yapısı ile emülsiyon stabilitesi arasında bir korelasyon kurmak amacıyla, ortalama moleküler ağırlık dağılımı, yağ-su emülsiyonunun emülsiyon stabilitesi, petrol sülfonatlarının hidrokarbon kısımlarının kimyasal yapısı ve yüzey aktif özellikleri belirlenmiştir. özellikleri.
Sodyum petrol sülfonatların verdiği yağ-su emülsiyonlarının emülsiyon stabilitesinin aşağıdakilere bağlı olduğu bulunmuştur: (i) sodyum petrol sülfonatların ortalama moleküler ağırlığı; (ii) moleküler ağırlık dağılımı; (iii) yağ - su arayüzey gerilimi; (iv) hidrofil - lipofil denge değerleri.
Emülsiyon stabilitesini ağırlıklı olarak etkileyen yapısal parametreler, parafin yan zincirlerindeki karbon atomlarının yüzde dağılımının karbon atomlarının yüzde dağılımına oranı, aromatik halkalar (CP / CA), uzun zincirli mono aromatiklerin nispi oranları ve moleküllerdeki parafin alkil zincirlerine göre sülfonat grubunun oryantasyonu.



Madde adları ve diğer tanımlayıcılar
Düzenleyici süreç adları
Sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları
Sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları
Ön Kayıt süreci
Sülfonik asitler, petrol, sodyum tuzları

 
 Baryum petrol sülfonat; Sülfonik asitler, petrol, baryum tuzları; CAS Numarası: 61790-48-5; EINECS: 263-140-3; FONKSİYONLAR: Emülgatör, Katkı Maddesi

Baryum Petrol Sülfonat, sülfonik asitten üretilir ve ayrıca baryum hidroksit ile nötralize edilir. Esas olarak hidrokarbon sondaj sıvılarında bir bileşen olarak kullanılır. Öne çıkan endüstriyel uygulama pas engellemedir. Baryum Petrol Sülfonat aynı zamanda bir deemülsifiye edici ajan, leke bırakmayan ajan, ıslatma ajanı, kağıt parlatıcı, motor yağlarında dağıtıcı olarak işlev görür. Küçük ölçekte, Baryum Petrol Sülfonat ayrıca toprak testi, kolorimetri, metal döküm, fren balataları, toz kaplamalar ve kök kanal dolguları da kullanılır. Çok çeşitli uygulamalardaki bu kullanım, Baryum Petrol Sülfonat pazarını yönlendirmektedir. Geniş uygulamalarla üstün ürünler geliştirmeye yönelik Ar-Ge girişimleri, endüstrinin büyümesi ve gelişmesi için büyük fırsatlar sunar.

Baryum petrol sülfonat kullanımları ve uygulamaları şunları içerir: Yağlama yağı katkı maddesi; pas önleyici; emülgatör; halojenli polimerler için plastikleştirici ve korozyon önleyici.
Baryum petrol sülfonatın önerilen depolanması: Soğuk, iyi havalandırılmış bir yerde aşırı ısıdan, güçlü oksitleyici maddelerden uzakta saklayın; kabı kuru ve sıkıca kapalı tutun.


Baryum Petrol Sülfonat, mükemmel nem direncine ve su değiştirme özelliklerine sahiptir; Ayrıca siyah ve demir dışı metallerin paslanmasını da önleyebilir. Yüksek düzeyde leke bırakmayan pas korumasının gerekli olduğu formülasyonlarda kullanılır. Isıtıldıktan sonra iyi yağ çözünürlüğüne sahiptir ve metalleri korumak için metal yüzeyde koruyucu bir kaplama oluşturur. Uygulama alanları değirmen yağlarında korozyon önleyici, pas önleyici, kaplama ve gres, sudan ayrılma, leke bırakmama alanlarıdır. Motor yağında ıslatma maddesi, dağıtıcı ve korozyon önleyici olarak kullanılır, gresler, sulu çamur yağları, hidrolik sıvılar diğer endüstri ürünleri formüle etmek için kullanılır.
Sodyum Petrol Sülfonat / Sülfonat, Çözünür Kesme Yağları, Çözünür Kesme Yağı Emülgatörleri, Pas Önleyiciler, Deri Kimyasalları / Yağ Likörü, Metal İşlem Kimyasalları, Tekstil Yardımcı Maddeleri, cevher Flotasyon Kimyasalları, Mürekkepler vb.Sodyum petrol sülfonat / sülfonat üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ürün Yağ ve Çözücü ile karışabilir.
Baryum Petrol Sülfonat mükemmel bir Korozyon / Pas Önleyici olarak kullanılır ve daha iyi koruyucu kaplama filmleri, neme karşı yüksek direnç ve Tuzlu Su Püskürtme Testi sağladığı için Gresler, Korozyon inhibitörleri, Yüzey aktif maddeler, Metal Çalışma Sıvıları - Pas Önleyiciler üretimi için önerilir, Yakıt Katkı Maddelerinde bir deterjan olarak.
Baryum Petrol Sülfonat, Baryum Hidroksit ile nötralize edilmiş, sentetik baz stoktan üretilen Sülfonik asitten üretilmiştir.

Bu ürün yağda ve çözücülerde çözünür.

UYGULAMA
Değirmen yağlarında, pas önleyicilerde, kaplamalarda ve greslerde korozyon önleyici
Motor yağında dağıtıcı ve korozyon önleme.
Islatıcı ajan
Boyanmaz


GLOBAL PAZAR BİLGİLERİ
Küresel baryum petrol sülfonat pazarının, tahmin dönemi boyunca artan sondaj faaliyetleri nedeniyle hızlı büyümeye tanık olacağı tahmin edilmektedir. Artan enerji talebi, hidrokarbon arama ve üretim şirketlerini sondaj faaliyetlerini artırmaya yöneltti. Böyle bir eğilimin önümüzdeki yedi yıl içinde piyasayı olumlu yönde etkileyeceği tahmin ediliyor. Çeşitli sektörlerde geniş kabul, küresel pazara yardımcı olması beklenen bir başka önemli faktördür.

Bu kimyasal sülfonik asitten üretilir ve baryum hidroksit ile nötralize edilir. Büyük ölçüde hidrokarbon sondaj sıvılarında bir bileşen olarak kullanılır. Sondaj sıvısının sıvı yoğunluğunu arttırmak için kullanılır. Baryum petrol sülfonat, çeşitli endüstrilerde birçok başka uygulamaya sahiptir. Korozyon veya pas önleme önemli bir uygulamadır.

Diğer önemli kullanımlar arasında emülsifiye edici ajan, leke bırakmayan ajan, ıslatıcı ajan, kağıt parlatıcı, motor yağlarında dağıtıcı ve hidrolik sıvıları ve sulu çamur yağlarını formüle etmek için yer alır. Birkaç niş uygulama, toprak testi, kolorimetri, metal döküm, fren balataları, toz kaplamalar ve kök kanal dolgularıdır. Baryum petrol sülfonat ayrıca gres ve metal işleme sıvısı üretiminde ve yakıt katkı maddelerinde deterjan olarak kullanılır.

İyi koruyucu kaplama filmleri ve neme ve tuzlu suya karşı yüksek direnç sağlar. Baryum petrol sülfonat, hidrokarbon sondaj işlemleri sırasında sondaj sıvılarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Dünya genelinde artan sondaj operasyonlarına yol açan artan enerji talebinin baryum petrol sülfonat pazarını tamamlaması bekleniyor.






Baryum petrol sülfonat; Sülfonik asitler, petrol, baryum tuzları; CAS Numarası: 61790-48-5; EINECS: 263-140-3; FONKSİYONLAR: Emülgatör, Katkı Maddesi

Baryum Petrol Sülfonat, sülfonik asitten üretilir ve ayrıca baryum hidroksit ile nötralize edilir. Esas olarak hidrokarbon sondaj sıvılarında bir bileşen olarak kullanılır. Öne çıkan endüstriyel uygulama pas engellemedir. Baryum Petrol Sülfonat aynı zamanda bir deemülsifiye edici ajan, leke bırakmayan ajan, ıslatma ajanı, kağıt parlatıcı, motor yağlarında dağıtıcı olarak işlev görür. Küçük ölçekte, Baryum Petrol Sülfonat ayrıca toprak testi, kolorimetri, metal döküm, fren balataları, toz kaplamalar ve kök kanal dolguları da kullanılır. Çok çeşitli uygulamalardaki bu kullanım, Baryum Petrol Sülfonat pazarını yönlendirmektedir. Geniş uygulamalarla üstün ürünler geliştirmeye yönelik Ar-Ge girişimleri, endüstrinin büyümesi ve gelişmesi için büyük fırsatlar sunar.


Baryum petrol sülfonat kullanımları ve uygulamaları şunları içerir: Yağlama yağı katkı maddesi; pas önleyici; emülgatör; halojenli polimerler için plastikleştirici ve korozyon önleyici.
Baryum petrol sülfonatın önerilen depolanması: Soğuk, iyi havalandırılmış bir yerde aşırı ısıdan, güçlü oksitleyici maddelerden uzakta saklayın; kabı kuru ve sıkıca kapalı tutun


Baryum Petrol Sülfonat, mükemmel nem direncine ve su değiştirme özelliklerine sahiptir; Ayrıca siyah ve demir dışı metallerin paslanmasını da önleyebilir. Yüksek düzeyde leke bırakmayan pas korumasının gerekli olduğu formülasyonlarda kullanılır. Isıtıldıktan sonra iyi yağ çözünürlüğüne sahiptir ve metalleri korumak için metal yüzeyde koruyucu bir kaplama oluşturur. Uygulama alanları değirmen yağlarında korozyon önleyici, pas önleyici, kaplama ve gres, sudan ayrılma, leke bırakmama alanlarıdır. Motor yağında ıslatma maddesi, dağıtıcı ve korozyon önleyici olarak kullanılır, gresler, sulu çamur yağları, hidrolik sıvılar diğer endüstri ürünleri formüle etmek için kullanılır.

Sodyum Petrol Sülfonat / Sülfonat, Çözünür Kesme Yağları, Çözünür Kesme Yağı Emülgatörleri, Pas Önleyiciler, Deri Kimyasalları / Yağ Likörü, Metal İşlem Kimyasalları, Tekstil Yardımcı Maddeleri, cevher Flotasyon Kimyasalları, Mürekkepler vb.Sodyum petrol sülfonat / sülfonat üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ürün Yağ ve Çözücü ile karışabilir.

Baryum Petrol Sülfonat mükemmel bir Korozyon / Pas Önleyici olarak kullanılır ve daha iyi koruyucu kaplama filmleri, neme karşı yüksek direnç ve Tuzlu Su Püskürtme Testi sağladığı için Gresler, Korozyon inhibitörleri, Yüzey aktif maddeler, Metal Çalışma Sıvıları - Pas Önleyiciler üretimi için önerilir, Yakıt Katkı Maddelerinde bir deterjan olarak.

Baryum Petrol Sülfonat, Baryum Hidroksit ile nötralize edilmiş, sentetik baz stoktan üretilen Sülfonik asitten üretilmiştir.

Bu ürün yağda ve çözücülerde çözünür.

UYGULAMA
Değirmen yağlarında, pas önleyicilerde, kaplamalarda ve greslerde korozyon önleyici
Motor yağında dağıtıcı ve korozyon önleme.
Islatıcı ajan
Boyanmaz


GLOBAL PAZAR BİLGİLERİ
Küresel baryum petrol sülfonat pazarının, tahmin dönemi boyunca artan sondaj faaliyetleri nedeniyle hızlı büyümeye tanık olacağı tahmin edilmektedir. Artan enerji talebi, hidrokarbon arama ve üretim şirketlerini sondaj faaliyetlerini artırmaya yöneltti. Böyle bir eğilimin önümüzdeki yedi yıl içinde piyasayı olumlu yönde etkileyeceği tahmin ediliyor. Çeşitli sektörlerde geniş kabul, küresel pazara yardımcı olması beklenen bir başka önemli faktördür.

Bu kimyasal sülfonik asitten üretilir ve baryum hidroksit ile nötralize edilir. Büyük ölçüde hidrokarbon sondaj sıvılarında bir bileşen olarak kullanılır. Sondaj sıvısının sıvı yoğunluğunu arttırmak için kullanılır. Baryum petrol sülfonat, çeşitli endüstrilerde birçok başka uygulamaya sahiptir. Korozyon veya pas önleme önemli bir uygulamadır.

Diğer önemli kullanımlar arasında emülsifiye edici ajan, leke bırakmayan ajan, ıslatıcı ajan, kağıt parlatıcı, motor yağlarında dağıtıcı ve hidrolik sıvıları ve sulu çamur yağlarını formüle etmek için yer alır. Birkaç niş uygulama, toprak testi, kolorimetri, metal döküm, fren balataları, toz kaplamalar ve kök kanal dolgularıdır. Baryum petrol sülfonat ayrıca gres ve metal işleme sıvısı üretiminde ve yakıt katkı maddelerinde deterjan olarak kullanılır.

İyi koruyucu kaplama filmleri ve neme ve tuzlu suya karşı yüksek direnç sağlar. Baryum petrol sülfonat, hidrokarbon sondaj işlemleri sırasında sondaj sıvılarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Dünya genelinde artan sondaj operasyonlarına yol açan artan enerji talebinin baryum petrol sülfonat pazarını tamamlaması bekleniyor.

Sondaj eğiliminin daha derin ve daha sert oluşumlara doğru kayması, daha yüksek yoğunluklu sondaj sıvılarının kullanılmasını ve dolayısıyla kuyu başına daha fazla baryum petrol sülfonat gerektirmesini gerektirir. Bu tür olumlu eğilimlerin sektöre daha fazla yardımcı olması bekleniyor. Geleneksel olmayan hidrokarbon aramalarındaki son atılım, yakın gelecekte büyümeyi desteklemesi beklenen önemli bir faktördür. Çeşitli endüstrilerde pas önleyici olarak uygulamaları nedeniyle, özellikle gelişmekte olan ekonomilerdeki hızlı sanayileşmenin, tahmin dönemi boyunca pazarı tamamlayacağı varsayılmaktadır.

Sondaj sıvıları ile ilgili düzenlemelerin ve sondaj sıvısının bertarafına ilişkin çevresel endişelerin önümüzdeki yedi yıl içinde küresel baryum petrol sülfonat pazarını olumsuz yönde etkileyeceği tahmin edilmektedir. Dalgalı hidrokarbon fiyatları, petrol ve gaz şirketlerinin hidrokarbon arama ve üretim faaliyetlerinde değişken yatırım seviyelerine yol açmaktadır. Bu tür dalgalanmaların yakın gelecekte pazar büyümesini engellemesi bekleniyor.

Enerji açığı endişelerini gidermek için hükümet girişimlerinin hidrokarbon arama ve geliştirme faaliyetlerini teşvik ettiği varsayılmaktadır. Bu tür olumlu girişimler, küresel baryum petrol sülfonat pazarı katılımcıları için büyük fırsatlar vaat ediyor. Geniş uygulamalarla üstün ürünler geliştirmeye yönelik Ar-Ge girişimleri, endüstrinin büyümesi ve gelişmesi için geniş fırsatlar sunar.

Kuzey Amerika, son yıllarda küresel baryum petrol sülfonat tüketim pazarına hakim oldu. Bu bölgelerde gerçekleştirilen kapsamlı sondaj çalışmaları nedeniyle bu eğilimin devam edeceği tahmin edilmektedir. Kuzey Amerika'daki ateşli kaya gazı araştırmalarının bölgesel pazara yardımcı olması bekleniyor. Orta Doğu ve Afrika'nın, büyük kara ve deniz hidrokarbon keşifleri nedeniyle tüketimde hızlı artışa tanık olacağı tahmin ediliyor. Hükümetler tarafından, özellikle Çin, Hindistan, Brezilya ve ABD gibi yüksek enerji tüketimi olan ülkelerde yerel hidrokarbon senaryolarını geliştirmek için ateşli girişimlerin ilgili bölgesel pazarları yönlendirmesi bekleniyor.

Baryum petrol sülfonat endüstrisi hem küresel hem de bölgesel şirketler tarafından karakterize edilmektedir. Son zamanlarda, bölgesel şirketler bölgesel sondaj faaliyetlerini beslemede ve endüstriyel talebi karşılamada kritik bir rol oynadılar. Distribütörler ve tedarikçiler, üreticiler ile son kullanıcılar arasında bağlantı kurma değer zincirinde önemli bir rol oynamaktadır. Bölgesel pazarlarda değer zincirinde üretim ve dağıtım adımları arasında oldukça yüksek düzeyde bir entegrasyon vardır. Çin gibi ekonomiler, yakın geçmişte bölgesel üreticilerin sayısında hızlı bir artış gördü.



Uygulama ATAMAN KIMYA’nın baryum petrol sülfonatı:

Değirmen yağlarında korozyon önleyici
Pas önleyiciler, kaplamalar ve gresler
Demülsibilite
Boyanmaz
Motor yağında ıslatıcı, dağıtıcı ve korozyon önleyici olarak kullanılır.
Gresler, sulu çamur yağları, hidrolik sıvıları diğer endüstri ürünlerini formüle etmek için kullanılır

 
 

Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.