1-9 A-D E-G H-M N-P Q-S T-Z

SODIUM SACCHARIN (SODYUM SAKKARİN)

SODIUM SACCHARIN (SODYUM SAKKARİN)

EC Number:617-325-4
CAS Number:82385-42-0  


SYNONMYS:

Sodium saccharin; Saccharin sodium salt hydrate; Saccharin soluble; o-Sulfobenzimide sodium salt; 82385-42-0; 2-Sulfobenzoic acid imide sodium salt; Sodium Saccharin, analytical standard;2,3-Dihydro-3-oxobenzisosulfonazole hydrate; Saccharin sodium salt hydrate, puriss., 98%; Saccharin sodium salt hydrate, BioXtra, >=99%; Saccharin sodium salt hydrate, >=98.0% (titration); 856107-05-6; 1,1-DIOXIDE-1,2-BENZISOTHIAZOL-3 (2H) -ONE, SODIUM SALT, DIHYDRATE; 1,2-BENZISOTHIAZOL-3 (2H) -ONE, 1,1-DIOXIDE, SODIUM SALT, DIHYDRATE; 1,2BENZISOTHIAZOL3 (2H) ONE, 1,1DIOXIDE, SODIUM SALT; CRYSTALLOSE; DIHYDRATE 1,1-DIOXIDE-1,2-BENZISOTHIAZOL-3 (2H) -ONE, SODIUM SALT; DIHYDRATE 1,2-BENZISOTHIAZOL-3 (2H) -ONE, 1,1-DIOXIDE, SODIUM SALT; O-BENZOYLSULFIMIDE SODIUM SALT; SACCHARIN SODIUM; SACCHARINE, SODIUM SALT; SODIUM SALT DIHYDRATE 1,1-DIOXIDE-1,2-BENZISOTHIAZOL-3 (2H) -ONE; SODIUM SALT DIHYDRATE 1,2-BENZISOTHIAZOL-3 (2H) -ONE, 1,1-DIOXIDE; sodyum sakarin; sodıum sakarin; sodyum saccharin; sodium sakkarin; sodium sacharin; sodium sacarin 

 
 
Sodyum sakarinin özellikleri
 
Moleküler Ağırlık: 223.178 g / mol
Moleküler Formül: C7H6NNaO4S


  Sodyum sakarin en yaygın olarak sakarin olarak bilinen bir yapay tatlandırıcı katı formu olarak bilinir. Bu tip bir bileşik, besleyici değere sahip değildir ve tipik olarak, sadece kalori veya sıradan şekerin diğer zararlı etkilerini ilave etmeden çeşitli içeceklere ve yiyeceklere lezzet katmak için kullanılır. Birçok insan şeker tüketimini azaltmaya yardımcı olmak için bu bileşiği kullanır ve bu da diyabet, kardiyovasküler sistem sorunları ve obezite gibi birçok sağlık sorunlarından kaçınmasına yardımcı olabilir.

  Tipik olarak, bu bileşik aynı zamanda iş uygulamaları ve ürünlerindeki yerleşim alanlarının dışında da kullanılır. En yaygın ve popüler arasında diş macunları, ilaçlar, gazlı içecekler ve diğer ticari olarak paketlenmiş ve dağıtılmış ürünler bulunur. Bileşimin yüksek suda çözünebilirliği ve kolayca karışan tadı, onu sıradan hızlı içeceklere ve pişirme ve pişirme karışımlarına kolayca uygulanabileceğinden, sağlık bilincine sahip kişilerde hane halkının popüler bir öğesi haline getirir.



Kullanım
                           
Besleyici olmayan tatlandırıcı
Diyabetik Endüstri
Diş sanayi
Günlük Ürünler
Konserve ürünleri
Pişmiş ürünler
Eczacılıkla ilgili ürünler
Alkolsüz içecekler
Şekerleme
Meyve bazlı ürünler
soslar


Avantajları

Kilojoule yok
Diş dostu
Diyabetikler için uygun
Diğer tatlandırıcılar ile sinerjik
Maliyet etkin
 
 
 
Properties of sodium saccharin 

Molecular Weight:223.178 g/mol     
Molecular Formula:C7H6NNaO4S

                      
  Sodium saccharin is most widely known as the solid form of an artificial sweetener that is known as saccharin. This type of compound does not have nutritive value and is typically only used to add flavor to various beverages and food without adding calories or the other detrimental effects of ordinary sugar. Many people use this compound to help reduce their consumption of sugar, which in turn can help them avoid numerous health concerns, such as diabetes, cardiovascular system problems, and obesity.

  Typically, this compound is also used outside of residential areas in business applications and products. Among the most common and popular include toothpastes, medicines, carbonated beverages, and other commercially packed and distributed goods. The compound's high water solubility and easily blended taste makes it a popular item in the household of health conscious people, as it can easily be applied to ordinary quick drinks and in cooking and baking mixtures.

                                  
Use
                           
Non-nutritive sweetener
Diabetic Industry
Dental Industry
Dairy products
Canned goods
Baked goods
Pharmaceutical products
Soft drinks
Confectionery
Fruit-based products
Sauces


Advantages
 
No kilojoules
Tooth friendly
Suitable for diabetics
Synergistic with other sweeteners
Cost-effective



Ataman Kimya A.Ş. © 2015 Tüm Hakları Saklıdır.